anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si su ceva pe suflet:o colega de-a mea se muta in Italia cu familia ei.Noi ne intelegem foarte bine si nu stiu cum o sa accept ca ea nu mai locuieste aici.Imi puteti da niste sfaturi? fundita pentru cele mai bune!

Răspuns Câştigător
| renee14 a răspuns:

Daca este intr-adevar o pritenie adevarata, va rezista. puteti vorbi la telefon, pe e-mail.probabil va mai veni in vizita si atunci sa profitati de timp
sper ca am ajutat

6 răspunsuri:
| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Incearca sa faci un sport ceva cu care sa iti ocupi timpul si in timp o sa uiti de ea si incearca sa iti faci alti prietenii.Bafta!

Funda?

| crystynyca777 a răspuns:

Vorbesti cu ea pe mess

| annahandball a răspuns:

Oameni vin si pleaca, dar acum nnu trebuie sa disperam! Prietena ta o sa ramana a ta! Puteti vb pe mess! Si verisoara mea a plecat in Spania cum vreo 7 ani si me-a fost fgreu, dar incet incet me-am facut prieteni noi si ea la fel. Acum suntem bine vb la pc mai tot timpul si ne povestim intamplarile!

| lordnebun a răspuns:

Stiu cum este prietene! Pai tineti legatura cat puteti de mult sau fa-o sa se mute cu tinebig grin Funda?

| Electrik a răspuns:

Nu te intrista ca ea pleaca! Poti vorbib cu ea oricand si oricum numai sa puteti sa tineti lagatura bine! Daca nu puteti, stai linistita! Fa-ti noi prieteni!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt baiat!