| IoanaElena23455566 a întrebat:

Buna TPU. Am un baiat pe nume David, de aproape 4 ani. Il cresc singura pentru ca sotul meu a decedat inainte sa nasc copilul. In casa mea, copilul fiind mic, nu m-am ferit niciodata sa ma schimb in fata lui, sau lucuri de genul acesta, asa ca, nici copilul nu are vreo retinere din a sta dezbracat, din punctul meu de vedere e normal, mai ales la varsa lui. Ca orice baiat, l am surprins de mai multe ori cand se juca cu penisul sau, i am explicat de mai multe ori ca poate face asta doar acasa, cand este singur. Momentan, de mine inca nu se ascunde cand face asta, dar nu asta este important. Intr o zi l am surprins masturbandu se, nici nu s-a obosit sa se ascunda de mine iar eu m-am comportat de parca nu observ. Am cautat pe internet si am inteles faptul ca ii normal sa faca asta. De multe ori s-a intamplat sa-l vad facand asta si am obervat ca in timp ce se masturbeza, incepe sa gafaie si sa se inroseasca...
Sincer... inca nu i-am spus nimic, vreau sa aud si mai multe pareri. Sunt constienta ca intr o zi o sa am o discutie cu el legat de asta, dar ma asteptam sa mai dureze ceva. As vrea sa citesc si niste pareri de la voi...

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe o reprogramare la cip, mama android cu sistem de operare ne-actualizat tind sa vad la tine. Ala mic nu are voie sa o frece de fata cu parintii, sau strainii, altfel ajunge masturbator de meserie si nu o sai convina femeile pentru ca mana va fi buna pentru el

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"| AlinaDaniela200: Sunt mama a unui băiat de 12 ani...mi-am văzut copilu..intretinand reacții intime"

"| AlinaDaniela200: Am un baiat pe nume David, de aproape 4 ani.l am surprins masturbandu se..De multe ori s-a intamplat sa-l vad facand asta"

spuneai de păreri? Eu cred că ar trebui să mergi la medic. La un psiholog

| Mosotti a răspuns:

Pai baiatu tau are 12 sau 4 ani?! Ca inainte ziceai ca are 12.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nudiști când mergeți?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cine mai intelege? Odata zicea ca are baiat de 12, acum zice ca de 4 ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Când ți-am zis că e trollolo, nu m-ai crezut.

Să nu zici că ți-am spus eu, dar...ți-am spus eu.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu stiam, am vazut acum in mesajul lui sierra1, nu stiam de contradictia asta, trebuia sa-mi spui si atunci era clar.

| Silwian a răspuns:

Cati ani are baaitul tau.> Pe bune ceintrebare i asta? laughing))

| 3824060673 a răspuns:

Undeva a văzut cum se masturbează un bărbat.
Ai grijă la cei pe care îi cunoaște prin tine sau la ce filme te uiți tu