| Uvuvwevwevwe a întrebat:

Am un prieten bun caruia ii placea de o fata si m-a rugat sa ii fac lipeala cu ea dar am cam dat-o in bara si nu a iesit cum am vrut eu dar ei tot stau impreuna.Prietenul meu este cam suparat.....Cum m-as putea revansa fata de el?

Răspuns Câştigător
| Meheツ a răspuns:

Trebuie sa ii spui adevarul, ai facut-o pentru el pentru ca iti este prieten, si ii esti prieten, daca nu i-ai fi fost nu i-ai fi facut acest favor. Prietenul tau nu ar trebui sa fie suparat pe tine, tu nu ai sageti si nu esti Cupidon! In plus el si-a dat seama ca alta data lipeala o face el pe propriile puteri, ca doar nu o sa-i alegi tu nevasta happy multa bafta happy

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi el te roagă şi tot el se supără? Dacă sunt împreună, ţ-ai făcut treaba cu brio! Şi până la urmă, dacă sunteţi prieteni cu adevărat, o să te ierte, ori ce ai face! Baftă!

| Cris06 a răspuns:

Pai depinde ce i-ai spus fetei... i-ai putea spune drept ca iti pare rau pentru ce ai spus ideea era ca prietenul prietenul meu te place mult dar nu a putut sa iti spuna ( nu a avut curajul) dar te place / iubeste mult

| Catalina_Cristina_1998 a răspuns:

Pai poti sa-i lipesti bine de data asta! afli ce lucruri au in comun si le pregatesti o intalnire, ei facand ce le place amandorura, iar asa se vor distra si se vor iubi mai mult! succes!

| Pandele_Cristian_1997 a răspuns:

Depinde.

| Pandele_Cristian_1997 a răspuns:

Depinde