anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten care imi scrie intr-o zi, in alta nu imi scrie.
Ba se arata interesat, ba curios, ba ma lasa balta.
Mie imi place de el.
De exemplu azi nu m-a raspuns deloc la mesajul de buna dimineata.
Ce este de facut?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Sa îl lasi sa gaseasca alta fraiera. Nu este interesat de tine atata vreme cat face acest lucru. Crede-ma ca stiu ce spun

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Sa nu ti se raspunda la un "buna dimineata!" indica o deficienta de comunicare care mai devreme sau mai tirziu va putea aduce probleme in cazul in care relatia devine serioasa. Nu poti sta linga un om care acum are chef sa vorbeasca, si peste o ora, sa zicem, nu.
Eventual poti discuta cu el sa vezi de ce are acest comportament. Poate asa vei intelege de ce uneori vorbeste cu tine, alteori nu.

| mgtow a răspuns:

Spovedanie in fata lui

| darrio2007 a răspuns:

Poate are treabă si el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ce sa fie de facut? Presupun ca ai mai multi prieteni care fac asa, ce este de facut cu ei?

Ce vrei tu sa zici, este ca iti place de un prieten si crezi ca te place, dar nu stii asta sigur, pentru ca uneori da semne si uneori nu. Asta este?

Poate asteapta sa ii scrii tu, poate nu. Scriei, vorbeste cu el, apoi nu ii mai scrie. Si din vorba in vorba, lasand zilele sa treaca, daca cu adevarat te place, o sa iti dai seama de asta, inevitabil happy
Asta daca nu te incurca in ceea ce faci si pierzi timpul.

| Mosotti a răspuns:

Sa uiti de el, cum te mai gandesti la cineva care nu da doi bani pe tine?! Gaseste altul care-ti place.

| Freya1 a răspuns:

Dacă nu e iubitul tău cumva e de inteles ca nu are timp de fiecare dată să iti scrie.Dar daca voi aveați ambi planuri sa inceecati ceva impreuna si reacționează asa cred ca ar trebui să iti dai seama ca nu e chiar de bine.
Comunica cu el pe tema asta, e singura solutie.

| Catrice a răspuns:

Poate era ocupat și a uitat...

| OldSoul a răspuns:

Tu la randul tau il cauti? Te arati interesata de el?
Sau astepti sa faca el totul, si cand ia o pauza din a-ti da atentie incepi sa dramatizezi?

| Rihhana1 a răspuns (pentru OldSoul):

Eu am fost cea care a facut primul pas de data asta.

| Sofer a răspuns:

Poate are treaba și nu are timp sa îți vorbească. Ți-a propus sa ieșiți la date?

| Nemessys a răspuns:

Daca iti este prieten asta nu inseamna ca are o obligatie fata de tine sa iti scrie zilnic. Pur si simplu iti scrie cand vrea el.

Oricum, nu mai insista. Nu are rost sa investesti atat de mult intr-o conversatie de genu'. Devino si tu rece. Nu are rost ca tu sa ii scrii des si el nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori e instabil emotional, ori nu te iubeste, ar mai fi o varianta dar se exclude avand in vedere ca deja va cunoasteti de lune bune, sa se de a indiferent crezand ca il vei place mai mult se pare ca nu prea i-a iesit avand in vedere ca ai mai pus de vreo 2 ori aceeasi intrebare sau o data nu mai stiiu sigur.de concluzia finala e, ca sa nu te aspeti niciodata ca cineva sa te iubeasca asa cum o faci tu, se pare ca nu exista un echilibru perfect. ce este de facut? daca o face des e clar ca te are ca rezerva sau repet e instabil psihic sau pur si sinplu se simte sufocat

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Intrebarea nu isi avea sensul ca e clar ce trebuia facut, sa nu mai aiba treaba cu un asemenea om, nu exista alta varianta.
Bine, e ok ca a intrebat, dar ziceam ca idee, ca e spre binele ei sa gandeasca cum am spus, ca sa nu sufere mult.

Nu ca e problema ca intreaba, ci ca daca ajunge sa nu mai puna asa intrebare, inseamna ca e spre binele ei si deja a inteles cum se procedeaza in astfel de situatii ca principiu.

Probabil a pus de doua ori aceiasi intrebare ca nu a primit un raspuns concret care sa aiba o logica favorabila, adica nu a fost lamurita si a reintrebat.

Mai aud intrebari gen "ma ignora, m-am certat cu el, mi-a facut cutare, ce sa fac?, Mi-a dat block de 3 ori pe FB!", de parca nu e clar ca trebuie sa rupa leg cu asemenea om, pentru ca ala sau aia va repeta mereu astea, ca asta ii e caracterul.
Adica ce facem, ne dam in cap si dupa aia ne pupam? Ce-i asta? Ce respect are omul ala fata de el? Mi-ai dat in cap fata motiv, iti dau si eu tie triplu ca sa te pedepsesc pentru ce ai facut, si apoi adios.
Ca principiu e valabil.

Sunt atatia baieti, fete pe care putem sa-i placem la fel de mult, sa ne placa la fel de mult, nu e ultimul sau ultima aia sau ala, ca sa ne umilim atat. Un ex, am placut-o pe cutare f tare ca a aparut prima in cale, daca era alta, de aia imi placea f tare, ca din 100 precis imi plac la fel de tare cel putin 20, e simplu, nu ca aia e unica de care-mi place f tare din oras sau din tara.
Iubesc, cum sa iubesc o lepra? Pot iubi pe oricare imi place oricand. Si daca sufar ceva, suferinta trece, dar mai mare e suferinta sa ma umilesc in fata unui neom, nu m-as respecta pe mine inseamna.

| RefinedStrings a răspuns:

In general in viata, indiferenta doare. Poate el te trateaza cu indiferenta.
Dar cheia oricarei relatii este comunicarea. Asa ca poate e mai bine sa il intrebi pe el?

| SkyWaves a răspuns:

Discuta cu el. Altceva nu vad ce ai putea face