Pai nu inteleg de ce ai tipat la el, adica e barbat, are nevoie de asa ceva toti fac asta. Prefereai sa vina la tine?
Data viitoare incearca sa te abtii si sa te gandesti mai bine ce trebuie facut si pe urma sa tipi la el, daca merita! Intr-un fel si el merita sa tipi la el, trebuie sa iti spuna inainte sa se duca, nu dupa ce s-a dus. Incerca sa discuti cu el si sa iti impui si tu parerile.
Pana mea. atunci nu stiu Nu pare genu de o relatie serioasa sau sa tina la tine In fine, e alegerea ta.
Sa pierzi:O:O? Nu stiam ca si nimicurile se pot pierde! Sa se duca la fosta si sa nu-i faci scandal? sa se mai duca si la alta si sati zica ca tot tu gresesti? Nesimtirea lui nu are limite! Trezeste-te! Pentru cine plangi tu? El merge si se **** cu altele si pe el il deranjeaza ca tipi la el? Si plus de asta cireasa de pe tort ca iti mai si zice.in locul tau il lasam fara dinti in gura...chiar nu mai am cuvinte...asta le intrece pe toate
Nu imi vine sa cred ce raspuns iei in considerare! Iti place sa fii tinuta din scurt si sa fii bataia lui de joc? Nu pot sa cred asa ceva. Nu fii prostuta si gandeste-te ca TU nu esti carpa lui! ca sa faca ce vrea din tine.
@ intelectualul: esti penibil.nu ai ce face la ora asta? nu mai da raspunsuri aiurea
@TaLLenT94 : nu prea pot s imi impun nici o parere.ca face pe 'smecherul'.l`am intrebat dc s`a dus l alta si cica 'asa am vrut.d figuri'
@TaLLenT94: ti-am dat funda la primul rasp pentru ca nu mergea sa dau la al2lea.dar al2lea e mai bun
El se culca cu fosta si tu nu vrei sa-l pierzi?
Iti poti gasi mangaierea in bratele mele daca vrei :*
Da ai ce să pierzi? Ce fel de relaţie e asta? Cam face ce vrea din tine şi în plus mai şi suferi inutil...sunt 2 luni, nu îţi fă probleme că o să îţi treacă.