| AlCoLiKdEnIsA a întrebat:

Buna TPU
Am un tata tare pros dar nu asa ci in ultimu hal
Se certa cu mama toata ziua deci nu era zi sa nu izbeasca ceva prin casa motivul fiind ca nu lucreaza ca numai el aduce bani in casa ca fara el noi murim. Precizez mama a lucrat can eram mici la o patiserie din Iasi cam 3 ani si a fos si in Italia anul trecut 1 an a lucrat
Intro ziu sau certat mai tare a tras in mama si a alungato acum ea sta la bunica urmeaza sa plece in Italia unchii mei au sfatuito sa divorteze caci cu un asa om nu poti trai.
Acum k nu mai este acasa eu si cu cei 2 frati ai mei facem toatea treeaba caci el nu e in stare de nimic bea toata ziua e tamplar si e o meserie destul de banoasa desi numai noi muncim si nici macar nu ne da 1 leu cu scuza k muncim pentru mancarea noastra. nu s-a schimbat nimic de cand a plecat mama toata ziua galagie s-a luat la bataie si cu fratele mai mare deoarece il bate pe asta micu si nu supota sa il vada plangand, deci daca imi trage mie sunt in stare sa-l bag in spital nu mai il suport am ajuns la capatul puterilor
Va rog ce putem sa facem? pentru a iesi din aceasta situatiue crying

7 răspunsuri:
| noneofyourbuisness a răspuns:

Iti dau o idee, dar nu stiu daca e prea buna. Cand tatal tau lucreaza sun-o pe mama ta(daca n-ai telefon sun-o de la un vecin, prieten)si zii sa va ia si pe voi in italia.Si atunci cand a ajuns va intalniti unde ati stabilit dar tatal tau nu trebuie sa stie nimic ca altfel ai incurcat-o, Du-te la un prieten de incredere ca poate vecinii te vor spune.T-i-am zis nu stiu daca ideea e buna.
BAFTA!

| Biancaalone a răspuns:

Pai...nu prea e bine sa te pui cu astfel de oameni. Poti sa te intalnesti cu mama ta ca sa vb desprea asta.Mama ta poate baga divort, sau daca nu poate mama ta sa faca asta sunati la protectia copilului.Sigur o sa se rezolve situatia daca suni.
Te pup!

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru noneofyourbuisness):

Pai nu prea e caci mama unde lucreaza acolo si doarme asa ca nu putem sa mergem si noi

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru Biancaalone):

Crezi ca nu ne-am gandit si daca sunam ce? unde stam? la bunici? si el? deocamdata singura idee e sa plecam cat mai repede de aici.problema e ca nu avem unde sa mergem

Răspuns utilizator avertizat