| BemVem16girl a întrebat:

Am vrut sa va pun si eu o intrebare, foarte importanta pentru mine. In ziua de azi, baietii devin din ce in ce mai superficiali ( majoritatea). Voi ce credeti : Fetele mai plinute trebuie sa ramana singure mereu, nu mai exista baieti care sa le accepte? eu sunt mai plinuta si mereu prietena tuturor, (mai ales a baietiilor) doar atat? cand ma indragostesc si eu si ma axez pe un singur baiat pe care-l plac sincer, nu pot sa stau linistita gandindu-ma la aste pareri, gandindu-ma ca el poate ma place sau nu. dar ca sunt plinuta si nu o sa ma accepte. Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| DenisaMetal a răspuns:

Stiu cum e ...prima oara toti se uita daca arati bine, daca esti mai plinuta te studiaza din cap pana in picioare. Sunt baietii care se uita si in interior, sunt foarte greu de gasit,dar si cand ii gasesti te sfatuiesc sa nu-l il deamagesti te va intelege perfect. In ziua de azi toti sunt foarte dificili asta e pentru exerior.
Si eu sunt unpic mai plinuta,dar merg la sala,alerg, ma plimb foarte mult pe jos, am gasit un baiat cu un suflet foarte mare, e foarte atent, respectos, mergem ne jucam frisbee, si stie sa ma faca apreciata cand simt ma prabusesc si mereu ma invata lucruri noi si dragute.
TU trebuie sa puternica si sa lasi toate comentarile la aruncate pentru ca sunt cuvinte ieftine. Ai incredere in tine, du-te la sala, mergi pe jos kilometri intregi. Poti sa arati bine, dar ca esti goala pe dinauntru degeaba. Fiecare avem ceva special de oferit numai ca foarte multi baietii nu apreciaza multe chesti.
Asta e trebuie sa ne acceptam asa cum suntem pentru ca Dumnezeu ne-a creat sa fim asa. Si inca ceva ce e al tau e pus deoparte si apare atunci cand nu te astepti.
Iti doresc toate cele bune si daca ai vreo problema iti poti lasa mesaj si iti voi raspunde.:*

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa fie altul daca nu va fi ala, dar sunt si persoane frumoase care au o groaza de sanse de a fi cu cineva si nu vor, alegand drumul singuratatii.

| Tiberius a răspuns:

Cred ca trebuie sa slabesti

| Madaliina0Mka a răspuns:

Daca nu e "superficial" cum ai zis tu si nu conteaza asa mult ce e pe dinafara..si se uita si ce e pe dinauntru.Nu toti baietii sunt la fel poate ai noroc si dai de un baiat care sa te aprecieze.Nu-ti fa griji.winking Succes!

| Bijouu a răspuns:

Ai dreptate, baietii st superficiali, dar mai st si exceptii, nu iti pierde increderea, cred ca toata lumea are o jumatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te place sau te iubeste te accepta asa cum esti tu insuti..ca sa te place ..incearca sa slabesti putin..mai mult sport.

| essther19 a răspuns:

Buna :*
Sa stii de la mine ca nu exista sac fara petic!
Adica al tau care va fi sa fie cu adevarat...e mai special....si in primul rand eu cred ca tu nu ai incredere in tine, si eu sunt mai facuta, adica eu am mai multa masa musculara, am facut volei si am avut o relatie de 2 ani, si sincer nu m-a interesat niciodata daca el chiar ma placea cu adevarat sau alte chestii, daca nu ma placea nu statea cu mine 2 ani, si nu am fost niciodata complexata. Ai mai multa incredere in tine!

| BiancaRus a răspuns:

Buna! cand eram un pic mai micuta eram si eu plinuta! si am avut prieten! sincer! cine te iubeste cu adevarat te accepta si te iubeste asa cum esti tu! iar cel ce iti da condiiti! acela vrea sa profite :*

| DanyelaForYou a răspuns:

Ai incredere in tine:*