Comportamentul părinților tăi este cam exagerat. Nu este bine. Dacă chiar simți nevoia poți vorbi cu cei de la protecția copilului. Dar nu știu dacă ar fi o soluție prea bună deoarece chiar dacă te bat, rămân părinții tăi și îți va fi mai greu fără ei. Încearcă să înveți și tu mai mult, pentru că nu ai obținut niște rezultate prea bune. Până la urma nu ar trebui să înveți pentru părinții tăi, ci pentru viitorul tău. Este viața ta și tu alegi ce faci cu ea.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Oribil ce ti se intampla! Trebuie sa apelezi la cineva care e in masura sa remedieze situatia! Suna la telefonul copilului! Exagereza! In loc sa te bata, mai bine ar pune bani de o parte pentru meditatii, spune.le ca de frica n.ai sa inveti nici o data!
Ce urat! De ce nu incerci sa le explici ca tu incerci sa faci tot posibilul sa iei note cat mai mari dar nu de fiecare data reusesti? Sunt multi copii care sunt la fel ca tine la invatatura, incearca sa le spui asta, sa vorbesti cu ei, daca taci tu nu vei face nimic. Poti prima data sa mergi la mama ta pentru ca in general ele sunt mai intelegatoare si dupa poate vorbi ea cu tatal tau
Draga mea, nu stiu daca sa suni la protectia copilului este o slolutie avand in vedere ca parintii tai isi doresc doar sa ai un viitor stralucit.Cred ca si tu exagerezi.Nu zic ca nu te bat, dar nu cred ca te bat asa rau incat sa ajungi sa suni la Protectia copilului.Si da vei remedia situatia.Ideea e ca este cam greu sa iei 10 acum, oricum vei lua niste note bune daca te pui pe invatat, dar daca nu vei invata vei suporta consecintele.Plus ca daca nu inveti s-ar putea sa te bata mult mai rau, asa ca pune mana pe carte ca nu strica.