| AnonimBaby a întrebat:

Aproape toti oamenii ma considera o ciudata,pentru ca imi place foarte mult Japonia, anime-urile si tot ce tine de aceasta tara.Cand le spun ca ascult numai muzica in japoneza, li se pare ca sunt de pe alta planeta.Chiar nu ii inteleg.Mereu sunt data la o parte pentru ca sunt asa...
Ce parere aveti?
Chiar sunt ciudata?happy

Răspuns Câştigător
| Danielbc a răspuns:

Ei=cei care te considera ciudata, cei care nu iti inteleg pasiunea.

vezi tu, foarte multi au un hobby o pasiune.e normal ca atunci cand iti place ceva mult de tot sa vrei sa stii cat mai multe, sa ai sa vb etc.sunt oameni care colectioneaza timbre si numai despre timbe vb, sau oameni care colectioneaza trenulete, cd-uri, papusi.sau oameni care au un idol si sunt asa de interesati de acel idol ca merg la concerte sau la studiorurile unde filmeaza, care colectioneaza fiecare articol si stiu fiecare detaliu legat de ei.Cine nu iti intelege pasiunea inseamna ca nu merita atentia ta. legat de muzica...mai degraba sa asculti muzica in japoneza decat sa asculti manele de ex.in timp ce multi considera oameni care au gusturi muzicale mai exotice cei care asculta manele sunt considerati tigani(nu ca as avea ceva impotriva lor, aici ma refeream la parerile oamenilor)invata sa pui la fund ce spun alti.

33 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Clar nu esti ciudata imi aminesti de mine cand aveam 14 -15 ani si ascultam rock, devenind o fana a gothicului..tot eram catalogata ciudata laughing.
Asa sunt oamenii... daca nu inteleg ceva eticheteaza.
Nu ii lua in seama tu sa faci ce iti placewinking

| gyna201 a răspuns:

Depinde de fiecare...gusturile nu se discuta dar daca vezi ca pe anumite persoane le deranjeaza acest lucru atunci gaseste alt subiect de discutie..despre orice altceva.o carte un serial..sau nu stiu poti sa le povestesti despree japonia dar lucruri interesante care sa ii incante. ceva fabulos nu doar sa le zici cv de genul azi am ascultat muzica in japoneza cantaretul ala bla bla...da si informatii pentru a starni curioZitatea prietenilor ia vezi vor deveni si ei niste "ciudati".tongue?

| KaleidoscopEmyLara99 a răspuns:

Si eu patesc exact asa.Multi ne judeca pentru ca suntem diferiti, pentru ca avem alte preferinte.Ador Japonia si visul meu cel mai mare este sa vizitez aceasta tara.Nu trebuie sa te simti prost lasa-i pe ei sa vorbeasca ce vor nu au decat.Esti libera sa alegi singura ce vrei sa faci si ce vrei sa-ti placa.

| Anonima264 a răspuns:

Nu,nu esti deloc ciudata!
In plus daca lor li s-ar spune asa nu lear conveni.
Nu ii baga in seama, nu e drept sa iti zica asa ceva deoarece nu este adevarat!

| betsy a răspuns:

Se spune ca esti ciudata, dar eu sunt si mai ciudata.

| Wowhow a răspuns:

Si eu iubeeeesc Japonia,cultura lor, limba lor, anime-urile, manga-urile, chiar si frumosii copaci sakura.Desi trebuie sa recunosc,nu o prea am cu muzica lor laughing Dar cred ca e tara mea preferata love struck Nu-ti face griji de ce spun ceilalti, ei zic asa doar pentru ca nu inteleg, sunt ingusti la minte si cred ca detin supremul adevar. Bleah laughing Tu sa nu-ti pierzi nicioata pasiunea, pentru ca merita.Dar nici tu sa nu le impui sa fie ca tine, pentru ca si ei au dreptul la propriile alegeri happy Bafta in continuare :*

| ღAnaSawakoღ a răspuns:

Nu esti deloc o ciudata.Asa sunt si eu big grin

| Danielbc a răspuns:

Ei sunt ciudati

| betsy a răspuns (pentru Danielbc):

Ba nu! Eu sunt ciudata. Foarte ciudata. Mai ciudata ca tine. Mai ciudata ca ei. Cea mai ciudata.

| AnonimBaby explică (pentru Danielbc):

Care "ei"?

| AnonimBaby explică (pentru betsy):

Ce te face atat de ciudata?happy

| Danielbc a răspuns (pentru betsy):

Si ce? vrei un premiu?

Nu, dar nu ma supar daca imi dai unul. Ai unul pentru mine, nu-i asa? Sunt sigura de asta. Este cumva... Nu conteaza, nu veau sa te fac sa strici surpriza. Dar imi spui ce e?

O stea cu numele tau, iar atunci cand persoana iubita se uita noaptea pe cer sa se gandeasca la tine, iar tu cand te uiti pe cer noaptea sa te gandesti ca sufletul tau este luminos precum steaua pe care o detii.

ah si tu credeai ca esti cea mai ciudatalaughing

De ce, crezi ca esti mai ciudata ca mine? Nu, iti spun eu, esti ciudat, nu ciudata. Dar daca imi ei o stea cu numele meu si eu imi schimb username-ul? Mai fuctioneaza?

Ciudat...credeam ca intelegi ce vreau sa spun of.dar daca descoperi ca sunt un tip interesant si imi dai numele tau? steaua ar avea numele tau adevarat. oricum atunci cand iubesti si vrei sa simti persoana iubita ii vezi ochi in fiecare stea de pe cer, ii simti mirosul in fiecare floare si ii asculti soaptele la fiecare bataie a vantului.de ce ma consider un ciudat? pentru ca sunt un romantic visator intr-o lume unde romantismul e ceva stupid sau ceva care oricum e pe cale de disparitie, intr-o lume unde a visa inseamna a avea o slabiciune.in timp ce eu consider ca romantismul iti face sufletul frumos iar visele te ajuta sa supravietuiesti

| Danielbc a răspuns (pentru AnonimBaby):

Iti multumesc pentru fundahappy

Ce profund!

Cu mare placere.
Iti multumesc si eu happy

Da, da exact, "ciudat". Exact asta vroiam sa te fac sa spui despre mine si se pare ca am reusit. ieiii!

Intodeaunahappy

| deeapp a răspuns (pentru Danielbc):

Ahh... ce romantic laughing deci mai exista baieti romantici si in ziua de azi.

Ei=cei care te considera ciudata, cei care nu iti inteleg pasiunea.

vezi tu, foarte multi au un hobby o pasiune.e normal ca atunci cand iti place ceva mult de tot sa vrei sa stii cat mai multe, sa ai sa vb etc.sunt oameni care colectioneaza timbre si numai despre timbe vb, sau oameni care colectioneaza trenulete, cd-uri, papusi.sau oameni care au un idol si sunt asa de interesati de acel idol ca merg la concerte sau la studiorurile unde filmeaza, care colectioneaza fiecare articol si stiu fiecare detaliu legat de ei.Cine nu iti intelege pasiunea inseamna ca nu merita atentia ta. legat de muzica...mai degraba sa asculti muzica in japoneza decat sa asculti manele de ex.in timp ce multi considera oameni care au gusturi muzicale mai exotice cei care asculta manele sunt considerati tigani(nu ca as avea ceva impotriva lor, aici ma refeream la parerile oamenilor)invata sa pui la fund ce spun alti.

| anonimul0826 a răspuns:

Nu nu-i nimic ciudat in asta doar ca prieteni tai si colegi sunt niste amri idioti eu i-as bate

| AloneInTheDarkness a răspuns:

Nu nu esti ciudata deloc si eu sunt la fel ca tine imi place foarte mult sa ascult muzica in japoneza anime-uri sa vorbesc in aceasta limba sau sa scriu mi se pare foarte frumoasa. Prietenii tai sunt cei ciudati pentru ca te judeca nu ar trebui sa le dai atentie.Pup kiss

| deeapp a răspuns (pentru AloneInTheDarkness):

Stii japoneza?

| AloneInTheDarkness a răspuns (pentru deeapp):

Da imi place foarte mult tot ce tine de tara asta limba muzica animeuri. Chiar as vrea intr-o zi sa vizitez japonia,

| deeapp a răspuns (pentru AloneInTheDarkness):

Da? super. si mie si vreau sa merg la facultate la limbi moderne in special la japoneza dar nu prea o am cu engleza big grin imi place si coreeana dar amandoua sunt ft grele...

| AloneInTheDarkness a răspuns (pentru deeapp):

Da stiu asta poate mai vrei sa vorbim si alta data uite id meu ady_ivanceanu_mereu. pUP :*

| xAkira a răspuns:

De ce te.ar crede cineva ciudata?
Adica in generala si eu eram considerata la fel. Dar nu.i baga in seama. Cate o data ma enervam si ma luam la bataie ca incepusera sa rada si de animeuri, japonezi si coreeni [ printre cele meai mari pasiuni ale mele love struck].
Acum la liceu...adica nu sunt fani la mine in clasa, dar nimeni nu ma judeca pentru asta[ singura parte buna a vieti mele]

Deci si in concluzie NU ESTI CIUDATA!
Sau daca tu ai ajuns sa te consideri ciudata...atunci si eu si tu si cei ce cred cu tarie in animeuri suntem ciudati [ in sensul bun al cuvantului]

Pasiunile vin si pleaca, dar de obicei animeurile sunt ca drogurile..nu poti renunta la ele.

Nu ii lasa pe altii sa te faca sa renunti la ceea ce.ti place cu adevarat big grin

| marrrrriaaaaaa a răspuns:

De ce sa fii ciudata? Nu inteleg? Parca restul nu au pasiunile lor mai ciudate...Parerea mea e ca nu ar trebui sa fi data la o parte doar pentru ca iti place ceva diferit de ce le place celoralti.

| Love3You a răspuns:

Nu deloc fiecare cu preferintele lui japonia este o tara foarte frumoasa daca ei cred ca esti ciudata asta e fa-ti prieteni care te inteleg nu uni care nu care zic ca esti ciudata

| Jae a răspuns:

Nu esti ciudata! Ei te considera ciudata doar pentru ca nu iti inteleg pasiunea

| Nirvanaa a răspuns:

Da-mi te rog idul tau avem multe de vorbit si ceilalti ma judeca pentru asta. poate ne intelegem