Ei=cei care te considera ciudata, cei care nu iti inteleg pasiunea.
vezi tu, foarte multi au un hobby o pasiune.e normal ca atunci cand iti place ceva mult de tot sa vrei sa stii cat mai multe, sa ai sa vb etc.sunt oameni care colectioneaza timbre si numai despre timbe vb, sau oameni care colectioneaza trenulete, cd-uri, papusi.sau oameni care au un idol si sunt asa de interesati de acel idol ca merg la concerte sau la studiorurile unde filmeaza, care colectioneaza fiecare articol si stiu fiecare detaliu legat de ei.Cine nu iti intelege pasiunea inseamna ca nu merita atentia ta. legat de muzica...mai degraba sa asculti muzica in japoneza decat sa asculti manele de ex.in timp ce multi considera oameni care au gusturi muzicale mai exotice cei care asculta manele sunt considerati tigani(nu ca as avea ceva impotriva lor, aici ma refeream la parerile oamenilor)invata sa pui la fund ce spun alti.
Si eu patesc exact asa.Multi ne judeca pentru ca suntem diferiti, pentru ca avem alte preferinte.Ador Japonia si visul meu cel mai mare este sa vizitez aceasta tara.Nu trebuie sa te simti prost lasa-i pe ei sa vorbeasca ce vor nu au decat.Esti libera sa alegi singura ce vrei sa faci si ce vrei sa-ti placa.