anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.as avea anumite intrebari la care caut un raspuns concret de ceva timp.
1. Ce pret are cununia civila?(ma refer strict la taxe)
2. Ce pret are botezul unui copil?
3.Trebuie sa fi casatorit civil pentru a trece numele tatalui in certificatul copilului?
4.Trebuie sa fi casatorit civil si religios pentru a boteza copilul tau?

In caz ca imi amintesc alte intrebari o sa le adresez.As fi profund recunoscatoare daca m`ati ajuta cu niste raspunsuri cat de cat sigure.

6 răspunsuri:
| papusikatha a răspuns:

1. Depinde si de biserica la care faci, altii cer mai putin, altii mai mult.
2.Idem
3.Nu trebuie sa fii casatorit, numele copilului se trece automat pe numele tatalui daca acesta il recunoaste.
4.Nu trebuie sa fii casatorit ca sa botezi un copil.

| sensssation a răspuns:

La asta ma gandeam si eu...dar un pret asa in mare.in jur de.thinking

| papusikatha a răspuns:

In jur de 4-5 milioane.

| Alina0491 a răspuns:

Pai botezul nuui copil... daca esti nasa, trebuie sa te ocupi de tot ( haine, canceu, lumanari, platitul bisericii ) am botezat eu acum 3 luni si tot botezul m-a costat undeva la 2 mij jumate... dar sa tin cont ca eram 2 perechi de nasi.

| sensssation a răspuns:

Nu ma refeream la nasa.ma refeream la copilul meubotezul copilului meu...cat ma costa la biserica taxa sau ce se cere ca nu stiu nimic despre asta.

| dyyva a răspuns:

La mine in slatina la cununia civila se plateste o txa de 52 lei, botezul difera dar stiu ca la noi e 200 lei. nu trebuie sa fii casatorit, trebuie doar ca barbatul sa mearga sa recunoasca copilul, iar pe cetifiatul lui de nastere copilul va avea numele de familie al tatalui, iar tu vei avea numele tau de familie, di nu trebuie sa fi casatorit religios pentru a boteza copilul