Salul iti inteleg situatia am avut si eu una asemanatoare,insa nu m-am dat batuta si am tzinuto pe a mea, stii ce am intzeles daca te iubeste o sa astepte cit v-a trebui insa daca te forteaza, mai bine dai drumu, poate el asta si asteapta de cind sunteti impreuna.Chear pretenul meu mi-a spus lucrurile acestea daca te iubeste o sa caute o solutie in el pentru ca tu sa te simti fericita cu da nu sa-ti fie frica cind mergi la o petrecere sa nu se dea la tine.insa oricum decizia o ei tu...
Daca tu nu ii vei da ce el isi va dori, sa nu te miri ca te va insela cu alta.Chiar nu inteleg de ce te-ai pus intr-o relatie daca nu esti pregatita sa te daruiesti si trup si suflet...
Pai stii cum eu impreuna cu el am hotarat sa avem o relatie deoarece chiar ne iubim si vede ca sufletul imi e a lui iar cu trupul ( acum sincer pentru varsta noastra eu cred ca e chiar ok ce fac pentru el ). Dar nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata de ce baietiilor daca nu le daruiesti trupul nu esti a lor, nu ii iubesti. Oricum asta va fi dilema mea. Oricum mersi de comentariu cine stie poate nu sunt pregatita, dar sa stii ca el foarte mult a insistat sa fim impreuna ( e prea complicat ) dar sper sa se rezolve.
Daca ai sub 15 ani e normal, daca ai peste ai tu probleme si ar trebui sa iti vina mintea la cap. kthx.