Parintii voi doar sa te ajute... doar sa iti ofere ceva bun. Trebuie sa ii asculti pentru ca ei chiar stiu ce te invata. Crezi ca ar fi bine daca ai iesi cu orice baiat? Nuu. incearca sa le acorzi si lor atentie. Si fa-i sa aiba mai multa incredere in tine. Dupa ce o sa cresti o sa vezi ca ei chiar te-au ajutat. O zi buna
Ai putea incerca un fel de double date, chemi o pritena pe care o cunosc parintii tai si ii chemati si pe ei putin mai tarziu. Personal, mi se pare putin ciudata situatia asta, dar e mai buna decat nimic. Dupa va puteti desparti, sperand ca parintii tai nu te urmaresc, dar cred ca au altceva mai bun de facut . Daca o sa ai probleme din cauza asta nu e vina mea .
Succes!
Buna pai ei incearca sa te protejeze ^-^ Daca vrei sa iesi cu un baiat si face impresie buna la parintii tai poate te lasa Eu am 13 ani si ma lasa sa ies cu baieti de varsta mea sau ok mai mari dar nu prea mari ) si nu tigani
Asculta`ma, in primul rand sa nu te iei dupa cei care iti vor spune sa pui piciorul in prag si sa incepi sa te dezmeti si sa calci pe cuvantul parintilor tai. Nu, parintii tai nu sunt nebuni. Profita de faptul ca inca esti o fata curata, pentru ca atunci cand va veni vremea sa intalnesti pe cineva, care cred ca o sa merite, o sa vezi cat de mult va aprecia ceea ce esti.