Nu trebuie sa te puna pe ganduri. Daca ii iubesti in continuare (enorm), ei vor simti asta si prietenia va merge inainte. Mici asperitati apar oriunde, dar iubirea le netezeste. Daca mai zic ceva, asigura-i de sentimentele tale neschimbate si explica-le ca schimbarile sunt ceva natural. Varsta aduce treptat schimbari de personalitate la orice om. Tu te maturizezi, iti formezi obiective noi; dar toate astea se intampla si cu ei. Insa prietenia ramane aceeasi, tine si ea pasul cu schimbarile.
Foarte bine ca nu iti mi pasa asa de mult. Mergi pe drumul tau, nu te lasa influentata. Macar daca faci o prostie o faci cu mintea ta, nu la sfatul altcuiva. Prietenii adevarati te vor accepta si dupa aceasta "schimbare" (eu as numi-o evolutie). Te va ajuta in viata!
Intreaba-i in ce fel te-ai schimbat.Mai multe articole despre prietenii, poti gasi pe situl jw.org sectiunea adolescenti.
Nu ai cum sa n ute schimbi. Esti adolescenta! In crestere! Totul se schimba, omul evolueaza, nu sta pe loc. Mereu afla lucruri noi, tine cont de ele si chiar le aplica. Asa ca... ce sa zic, sunt luzi 'prietenii' tai.
Nu te stresa prea tare, deoarece daca acesti prieteni sunt adevarati ei te vor accepta asa schimbata! Iar cei ce nu te vor accepta, inseamna ca nu sunt prieteni cu adevarat! mult succes
Nu este chiar rau sa fii nepasatoare in cazul tau si faptul ca nu-ti pasa ce zic altii despre tine este bine fiindca nimeni n-o sa te poata rani cind esti o persoana care pune totul la inima atunci cind aude ceva de rau despre ea pai este problematic nu e departe sa intrii si intr-o depresie.Eu incerc sa fiu nepasatoare dar cam nu prea mi se primeste asa mii firea. Prietenii adevarati o sa-ti accepte schimbarile.
Buna.
Oamenii se schimba.Si eu am avut prieteni asa.Toata lumea se schimba. Daca ramai asa cum esti nu sunt multumiti iar daca te schimbi tot au ei ceva de comentat!
Salut! Ceea ce ti s-a intamplat tie a fost urmatorul lucru: te-ai maturizat. Adica, nu iti mai pasa atat de mult de ce parere au restul, cat timp tu ai o parere buna despre tine, si atata timp cat nu devii egoista, nu-i nici o problema. Numai, fii tu insati! Sper ca te-am ajutat, numai bine!