| Ali19 a întrebat:

Bună TPU. Aș avea o întrebare la care vreau seriozitate. Sunt îndrăgostită de verișorul meu, care îmi este foarte foarte apropiat, care m-a ajutat în multe probleme și m-a făcut sa trec peste multe situații dificile în familie. În timp am început să îl cunosc, vorbim de 6 ani iar familia nu știe, însă am ajuns la concluzia că nu voi putea fi niciodată cu el, iar familia sa știe și sa ducem o relație normală. Așa că nu știu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Ești sigura ca ești îndrăgostită? Poate e doar un atașament ca ți-a fost un sprijin mereu.
Dacă totuși chiar crezi ca ești îndrăgostită trebuie sa o iei mai ușor și sa faci cumva sa îți treacă. Încearcă sa vorbesti cu alți băieți.

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! E simplu. Tot ce ai de facut este sa iti scoti tampenia asta din minte. Este verisorul tau! Nu poti avea o relatie cu verisorul tau. Cunoaste baieti si o sa vezi ca o sa iti treaca chestia asta. Cel mai probabil nu ai comunicat cu un alt baiat pana acum, nu ti-a fost nici un alt baiat apropiat ca el, asa ca cumva, cred eu ca ti-ai indus ce relatie misto ar fi cu el pentru ca ti-a fost mereu alaturi si iti este apropiat.

| sierra1 a răspuns:

Caută tu pe cineva din afară, cine știe ce-ar ieși din relația asta cvasi-incestuoasă

| mihai69 a răspuns:

Familia ta oricum e (puțin spus) varză. Crezi că mai contează ce spun si cred ei?
Nu ești nici prima, nici ultima în situația asta. Ce va fi în viitor? Depinde de tine în primul rând, dar și de el cum va evolua relația voastră.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca ne zici si ce virste aveti si cand/cum va vedeti, cum percepe el relatia asta dintre voi, in ce consta mai exact relatia dintre voi... poate raspundem mai competent. Acum, ca idee, daca e flacara asa de vilvataie si credeti voi ca e de viitor, lasati TOT SI TOATE IN URMA, si vedeti-va de vietile voastre. Impreuna. Preferabil in alta tara. Sinteti dispusi sa faceti asta, sau nu?
P.S. Nu ai zis daca e var primar sau nu, posibil ca eventualii copii sa iasa usor eronati... happy

| haileewatson a răspuns:

Sunt atatia baieti pe lumea asta si tu te-ai indragostit de verisorul tau …motiveaza-te cumva sa il uiti. Nu puteti fi impreuna so what’s the point?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca veti face copii handicapati. Asa se intampla cand se cupleaza rude de sange.

| Ella66 a răspuns:

Simplu. Indragosteste-te de altul