| Amica29 a întrebat:

As avea si eu nevoie de un sfat! Am o relatie de 4 ani cu un baiat.Insa dupa atata timp el inca imi mai ascunde Aslucruri...(de ex:eu sunt plecata din tara si vorbim insa imi ascunde ca merge la gratar cu prietenii)ce sa inteleg ca se simte presionat si are nevoie de libertate?

7 răspunsuri:
| Amica29 explică:

Anumite lucruri*

| alinussa a răspuns:

Daca iti ascunde lucruri minore cum e un gratar, atunci nu e grav. Dar sa nu-ti ascunda si lucruri importante. Discuta cu el si zii sa fiti amandoi mereu sinceri! ca nu suporti minciuna! Desi pe de alta parte asa sunt barbatii, niste mincinosi!

NOname
| NOname a răspuns:

Poate îți ascunde anumite lucruri, minore în viziunea lui, nevinovate, ca să nu te supere, ca să nu devii geloasă, frustrată, ținând cont de distanța între voi. În acest fel probabil încearcă să te protejeze și se asigură că nu vor apărea discuții și conflicte, de care nu are nevoie.

Dar ai tot dreptul să te simți deranjată și poate chiar mințită.

Încearcă să discuți cu el și să-i explici că într-o relație trebuie să existe sinceritate, deschidere și încredere și preferi să știi (tot) adevărul, în loc să fii ținută pe întuneric (dacă preferi, bineînțeles).

| ilovei a răspuns:

Buna! nu stiu cine esti,dar ma intreb daca nu cumva esti o amica de-a meathinking insa iti raspund la intrebare. probabil ai mai fost plecata pe undeva in vacanta,iar cand iubitul tau a iesit cu prietenii,tu ai facut "crize de gelozie". din cauza asta,el iti ascunde acum lucrurile astea sa nu va mai certati. nu cred ca simte nevoia de libertate,pentru ca oricum o are, daca tu esti plecata, insa cred ca asta e problema, candva v-ati certat din cauza asta, iar acum te protejeaza. happy

| Cătălina a răspuns:

Poate lui chiar nu i se pare important sa iti spuna la orice pas tot ce face, unde se afla si cu cine. In acesti 4 ani ar trebui sa il cunosti bine si sa ii stii obiceiurile, daca minte sau daca poti avea incredere in el sau nu. Increderea este baza fiecarei relatii si daca nu exista atunci e o relatie esuata, neexistenta. Discuta cu el, impune ti punctul de vedere si cautati impreuna solutii. Distanta nu ar trebui sa va desparta, totul depinde numai de voi.

| Fatabuna986 a răspuns:

Nu are nimica daca a iesit la un gratar ce e rau in asta?>?
Tu esti unpic prea Posesiva si intr-un fel crezi ca totul se invarte in jurul tau (adica tu esti centrul atentiei planetei) daca baiatul a iesit la gratar nu are nimica! Dar daca la telefon ii scade voce sau piere unpic cat de cat sau tremura unpicut glasul inseamna ca te inseala si se teme sa nu il prinzi! Intr-un fel tu trebuie sa ai un spion in interior adica pune un prieten sau o prietena sal spioneze cat esti plecata din tara sau daca prietena nu vrea si zice Care e treaba mea in relatia voastra inseamna ca tea injungheat pe la spate si tea tradat si iese cu prietenul tau! dar nu cred! dar ti-am zis dai unpica libertate cam 3-4 zile apoi folosestete de spion! sfatul meu l-ai auzit!

| pyma a răspuns:

Nu, înțelege că relația, dacă se poate numi așa, s-a dus naibii.