Eu iti recomand sa il lasi pe iubitul tau care nu apreciaza ce are si ii e prea lene sa se multumeasca, si sa fi impreuna cu acel prieten din copilarie care e dragut cu tine si atent si romantic si vrea sa faca o impresie buna, nu ca iubitul care care, dupa ce te-a avut, gata, de parca esti a lui si nu te mai poate pierde. Fa-o, ca nu vei fi tanara si frumoasa mereu! Bucura-te de viata si traieste-o cel mai bine!
Tu ca fata, cand iei legatura cu orice baiat care vede in tine doar o bucata de carne, te va trata frumos cu toata atentia, pana te pune jos. dupa aia, la revedere.cand voi fetele oferiti totul pe tava, relatia nu prea e de durata.fii mai rezervata,lasa-i sa lupte,sa ceara, sa cucereasca, ofera cate putin, sa ai de unde, toata viata.nu totul deodata si rapid.pentru fete nu e avantajos.iar el daca are rejudecati de genul; cu bani,fara bani, e superficial total in gandire, iar daca portofelul ii tine loc de creier, atunci unul muncitor care se pricepe la toate, e mult mai valoros.
Parerea mea (ca si baiat) si eu am facut la fel exact ce ai descris si tu dar eu am facut-o ca ea a facut niste lucruri cam rele, in fine. Dar parerea mea este sa vorbesti cu el sa I spui daca are pe alta sau numai vrea sa continue relatia. Daca nu vrea nu iti mai da silinta.