| Alexandra_8746 a întrebat:

as dori sa te intreb ceva, mama mea pe mine si pe sora mea, Alina nu ne prea baga-n seama, sora mea crede ca nu o iubeste si ca o iubeste doar pe sora mea mai mica, Andreea ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna. Daca tu esti cea mai mare.sau mai mare decat Alina, spune-i sa nu creada asta.Va iubeste pe toate 3 in mod egal.Nu face diferente! Cel mai bine esti sa vorbesti cu mama ta deschis despre acest lucru.happy Succes! Si sa nu cumva sa crezi si tu ca nu te iubeste, si spune-i si surioarei tale sa NU mai creada acest lucru.Cum am spus si mai devreme va iubeste si sigur se mandreste cu voi! Pa-pa:*.

5 răspunsuri:
| kosmii a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si intreab`o dc face asa?
Spune-i ca te deranjeaza ca ii da mai multa atentie Andreei.
Vorbeste cu sora ta Alina si mergeti amandoua si intrebati`o frumos pe mama voastra.
succes!
Sarbatori fericite!

| Zuzzy05 a răspuns:

Buna. Sa nu crezi asta, o mama mereu isi iubeste toti copii in mod EGAL happy, tie ti se pare asta fiinda probabil Andreea, sora ta mai mica din cate ai spus, necesita o atentie mai mare fiindca e mai micuta si trebuie sa-i poarte de grija mai mult. Vor fi momente in care iti vei da seama cu adevarat cat de mult va iubeste pe toate 3 happy!

| Maddu a răspuns:

O mama isi iubeste copii dar mai sunt unele mame care isi arata afectiunea fata de copii doar noaptea cand ii saruta pe frunte. Am mai auzit d'astea ca mereu este iubit copilul mai mic mai mult decat ce-l mare dar nu'i adevarat va iubeste pa toate la fel.Eu sunt ce'a mica, mai am o sora mai mare si nu simt niciodata ca m'ar iubi mai mult decat ca p sora mea avand in vedere ca e o diferenta de 4 ani intre noibig grin...Ai putea face in felul urmator.stati mai mult pe langa mama voastra sh p langa surioara Andreea ajutati'o cu ea .conversatii.pentru ca va iubeste si nu inceta'ti sa o iubiti pentru ca e mama voastra si ea v'a dat viatawinking
Mult noroc!

Maddu...

| Iulia1106 a răspuns:

Nu cred ca mama voastra nu va mai iubeste... doar ca sora vostra e mai mica si necesita mai multa atentie decat voi care sunteti mai maricele. Asa eram si eu acum cativa ani, cand sora mea era foarte mica si toata lumea se invartea in jurul ei. Incearca sa fii mereu prin preajma mamei tale si ajut-o in tot ce are nevoie. Iti vei da singura seama ca ea va iubeste pe toate la fel de mult. :*

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Întotdeauna cel mai mic va fi şi cel mai iubit dintre copii! E regulă!
Numai că unii părinţi nici nu-şi dau seama de asta dar o aplică!