| adri1000 a întrebat:

Buna TPU`!
as dori si eu niste sfaturi va rog frumos`.
Tin la un baiat foarte mult pot sa spun il iubesc chiar daca sunt mica.thinking
am fost 2 luni de zile cu el ne vedeam zi de zi
dar de 2 saptamani incoace se schimbase.
mi-a spus se muta in buzau si ne-am despartit
eu am vrut sa profitam de timpul ramas impreuna sa mai iesim afara
dar el nu vroia
l-am cam batut la cap sincera sa fiu sa iasa afara dar in nici un chip nu vroia
pe urma dupa o saptamana mi-a spus se mai muta dar numai vrea sa mai fie cu mine pentru ca l-am batut la cap asta mi-a zis primadata.
pe urma mi-a zis numai vrea dar nu este vina mea
acum mi-a zis el numai vrea sa mai fie cu mine din motiv noi o sa incepem scoala si o sa ne vedem doar o zi pe saptamana cea ce lui nu-i convine.
il inteleg pentru este mai mare decat mine.
dar ce am fost eu pentru el astea 2 luni?
straight face
stie cat tin la el si ma lasa cu capul in soare.
ce sa fac sa ii schimb decizia desi e buna dar tin la el si as vrea sa continui relatia cu elthinking
el este foarte indiferent cu mine afara numai iese in nici un chip cu mine pe mesenger numai eu il bag in seama si imi raspunde cand vrea`.
cred nu tine delocc la mine si ma uitat
.
si as vrea sa stiu ce in capu lui daca mai tine la mine.
vreau sa il stiu bine.
cu toate este mai mare decat mine e mai copilaros in unele momente.
ce as putea sa fac spuneti-mi tin foarte mult la el.
nu vreau critici ca nu scriu cum trebuie si chesti.
vreau doar sfaturi.
dau fundita.love struck
multumescc.love struck

Răspuns Câştigător
| Anonim_4683 a răspuns:

Well, pe langa sfaturile pe care le vei primi de la mine te vor sfatui si altii, dar ce varsta ai tu? si ce varsta are el?
Baiatului poate i s-a urcat modestia la cap, i s-a urat cu binele sa spun asa. Ca nu te merita sti si tu in adancul sufletului tau, doar ca iti e greu sa accepti realitatea. Tu nu faci decat sa scazi in ochii lui prin comportamentul tau, daca el nu intra pe tine pe messenger inseamna ca nu il interesezi, sau ca s-a plictisit. Si-a pierdut interesul pur si simplu. Nu rezolvi nimic daca il bati la cap, chiar nu se va intoarce daca il stresezi. Incearca sa ii atragi atentia prin ceva. Arata-i ca nu esti asa cum te-a vazut el in clipa in care s-a gandit sa o lase mai moale cu tine. Ca se muta in Buzau nu e un motiv ca sa se desparta de tine, dar nici bine nu o sa va fie avand in vedere ca dupa 2 luni se schimba brusc lucrurile. Cu cat stai mai mult timp cu el, cu atat mai mult il indragesti si crede-ma, nu merita. Fa-ti timp pentru tine, doar pentru tine.

winking Succes :*

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Lasa-l in legea lui! El cauta altceva! Ti-a dat de inteles, ti-a spus, ce mai este de facut ca sa intelegi? Mergi si tu inainte cu altcineva! Doua luni sunt nimic! O distractie de-o vara!

| Sin a răspuns:

E clar ca nu ai ce sa-i faci. Dragoste cu forta nu se poate.Cu cat il cicalesti mai mult la cap cu atat se va indeparta de tine.Chiar el ti-a zis ca l-ai batut prea mult la cap.Nu mai si gata!
Daca e indiferent cu tine si NU mai vrea sa fie cu tine inseamna ca NU tine la tine.
Gandeste si tu un pic.

| Alina0491 a răspuns:

Adri, sincera sa fiu, cred ca e mai bine sa-l lasi in pace. Daca cumva te-ai impaca cu el ai avea doar de suferit deoarece ai spus ca el se schimbase si e indiferent. Lasa asa cum vrea, daca-i rece cu tine, fii si tu cu el, plateste-i cu aceiasi moneda si asa vei vedea daca-i pasa de tine sau nu. Sper sa fie bine, pupici si ai grija ce faci!

| Siracuzia a răspuns:

Pai... dragoste cu sila nu se poate.Mai bine cheama-l intr-un loc unde sa fiti singuri si spune-i ca vrei sa ii adresezi o intrebare foarte importanta pentru el. Dar, inainte sa ii pui intrebarea, spune-i sa te priveasca in ochi si sa iti raspunda sincer.Intreaba-l daca mai tine la tine, daca te iubeste cu adevarat, sau daca tine la tine doar ca la o simpla prietena sau s-a saturat de tine. Te asigur ca o sa functioneze. Explica-i ca tu il iubesti foarte mult si ai foarte dezamagita daca v-ati desparti.Incearca asa, este o metoda buna, si poate vei obtine un raspuns de la el, un raspuns tuturor intrebarilor tale.Multa bafta!happyIti tin pumnii.

| StilSanatos a răspuns:

Buna, chiar de e dureros, dar adevarul trebuie sa-l stii, afla-l de la el, roaga-l pe mess sau la tel sa-ti zica adevaratul motiv, ca sa stii si tu ce s-a intamplat, pana la urma iti va spune, indiferent daca va impacati sau nu, baiatul asta ori nu tine la tine, ori se gandeste la altcineva, e un motiv absurd sa zici ca va despartiti doar pentru faptul ca va vedeti odata pe saptamana, sunt altii care se iubesc de la distanta si se vad de 4, 5 ori pe an, si au relatie seriosa, daca te iubeste accepta aceasta distata de zile, stiu ca tii la el, tu ne-ai zis asta, dar dragostea cu forta nu se poate, intreaba-l tu sa-ti raspunda sincer daca mai tine la tine sau daca a tinut la tine.succes adri,

| Ciresikaaa a răspuns:

Draga Adri, nu ai spus cati ani ai? poate ii place de alta fata, adica in alea 2 luni a fost cu tine si pe urma s-a intragostit de alta fata (parerea mea) daca vrei sa stii cu adevarat ce e in capul lui intreaba-l! nu fi timida bafta! funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca e greu dar lasa-l pe el sa vina la tine si eu sunt in aceeasi situatie santem certati de o saptamana. dar totusi astept sa faca el primul pas

| skizz a răspuns:

Parerea mea e ca nu merita. Daca e mai mare ca tine nu conteaza asa mult doar daca nu e o diferenta prea mare de varsta.Mai bine il lasi in pace.Se mai intampla chestii din astea nu esti prima si nici ultima care sufera din aceasta cauza.Succes!

| andreea6117 a răspuns:

Nu poti sa ii schimbi decizia el are de pierdut varsta nu conteaza, a cautat motive stupide sa te paraseasca nu merita sa plangi dupa el.