| annamariia18 a întrebat:

Buna TPU as vrea din partea voastra niste sfaturi sincere si care sa-mi fie de folos. Sunt cu un baiat de 2 ani in care sunt foarte fericita, mi-a dovedit de atatea ori cat de mult ma iubeste dar tot de atatea ori m-am simtit folosita in aceasta relatie. Cum sunt fericita si simt ca toata lumea e a mea atunci se intampla ceva care imi spulbera sentimentele. sad Eram la inceputul relatiei cu acest baiat pe nume Cosmin, aveam in jur de 3 luni presupun iar prietena mea de 10 ani a venit la mine si a zis cu asa o usurinta ca s-a intalnit cu el nu ca amici, ca mai mult... Am trecut si peste asta, am iertat-o! Apoi relatia mea cu Cosmin continua iar ei se intalneau mereu pe ascuns, m-am certat mereu cu el, el spunandu-mi ca doar face misto de ea ca pe mine ma iubeste si ea e doar o distractie inofensiva. Ma intalnisem cu "prietena mea" pe nume Andreea intr-o zi anul trecut si era in ultimul hal muscata de gat, eu m-am amuzat pe chestia asta impreuna cu ea, dar nu a vrut sa-mi spuna cine a fost baiatul cu pricina, eu fiind cu Cosmin si traind cu speranta ca s-a potolit si el si Andreea nu mi-a dat prin cap sa fi fost el. Si astazi ma plimbam cu ea prin oras si am trecut pe langa o fata care era muscata de gat si mi-am adus aminte de intamplarea cu ea. Si am intrebat-o pe Andreea pana la urma cine a giugiulito in halu ala atunci ca suntem prietene foarte bune si eu nu spun nimanui, a lasat capul in jos si mi-a spus ca a fost Cosmin. In momentul ala am simtit ca toata lumea s-a prabusit pe mine :'( Si Andreea mi-a spus ca acum un an chiar a vrut sa ne desparta ca il iubea pe Cosmin dar acum nu mai are niciun sentiment fata de el. Dar acum cateva zile Cosmin era putin luat in freza si a sunat-o (eu l-am pus) sa o intrebe pe ea daca vrea sa intretina relatii sexuale amandoi (ei spunand ca nu s-a intamplat asta niciodata intre ei) iar Andreea raspunzand ca astepta de mult clipa in care sa faca dragoste. Cosmin spune ca s-a intalnit cu ea doar sa faca misto, iar ea spune ca acum nici nu-l mai suporta. Vreau un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac in situatia asta. Cum sa reactionez in privinta amandurora? Sa trec iar peste toate astea sau sa fac ceva in privinta asta, dar nu stiu cum sa fac si ce sa le spun...ma simt distrusa si folosita sad

2 răspunsuri:
| annamariia18 explică:

Tin sa mentionez cand am zis prietena mea de 10 ani, adica nu invarsta de 10 ani. suntem prietene de 10 ani de zile

| DeeaAndreea8D a răspuns:

Nu e bine sa treci mereu peste pentru a nu fi luata de "proasta" (scuza-mi expresia), dar daca il iubesti... Daca se va intampla iar asta, dar cu altcineva? Nu zic sa iti pierzi increderea, dar poate ca ai putea sa incerci sa gasesti pe altcineva si sa fi mai fericita. NU STIU ZIC SI EU. Bafta!winking