Nu-și mai revine la vârsta ei, doar foarte puțin probabil. Și bunică-mea, îmi povestea mama numai de bine de ea și după a făcut infarct și începuse să fie mai mereu pusă pe ceartă și alte discuții fără rost. În fine, nu s-a schimbat, s-a dus. Așa cum e bunica ta acum, încearcă să o prețuiești cât o mai ai. Încearcă să treci peste comportamentul acesta al ei. Acum desigur depinde și de om, de caracterul lui. Și asta contează foarte mult și eu nu am de unde să știu cum era bunica ta înainte, că poate mă înșel și așa a fost dintotdeauna. Sunt oameni și oameni. Dar indiferent, cum ziceam, încearcă să o prețuiești.
Nu se prea reflectă vârsta în comportamentul bunicii tale. Tot ce poți face e să îi expliciți situația într-un mod cât mai inteligent. Acum pe de o altă parte o înțeleg și pe ea, e o vârstă destul de "neagră" și i-ar prinde bine și niște călătorii.
Am uitat sa mentionez mai sus: bunica este de la tara, se ocupa cu animale, este batrana si ne rugam de ea sa se lase de ele, dar ea nu doreste absolut deloc. Si pun pariu ca are si o problema la coloana la cum merge, insa refuza ajutor, se plange ca vrea ajutor dar il refuza.
Asa ca daca as fi invitat-o cu noi POT PUNE PARIU ca ar fi refuzat, motiv: am treaba.
O cunosc destul de bine. Daca nu era asta, atunci da, ii dau dreptate.
Eu totuși nu cred că vezi nici tu situația prea bine dar dacă e așa cum zici că este mai bine o lași în pace. Boala la o anumită vârstă îi schimbă într-un mod destul de negativ pe oameni. Încearcă să înțelegi și asta.
E trist, eu incerc s-o ajut sper sa-si "revina"... mersi de ajutor.
Eh, a fost asa cam dintotdeauna, dar nu conteaza, eu tot tin la ea...pana la urma pe altcineva n-am.
Nu-și mai revine la vârsta ei, doar foarte puțin probabil. Și bunică-mea, îmi povestea mama numai de bine de ea și după a făcut infarct și începuse să fie mai mereu pusă pe ceartă și alte discuții fără rost. În fine, nu s-a schimbat, s-a dus. Așa cum e bunica ta acum, încearcă să o prețuiești cât o mai ai. Încearcă să treci peste comportamentul acesta al ei. Acum desigur depinde și de om, de caracterul lui. Și asta contează foarte mult și eu nu am de unde să știu cum era bunica ta înainte, că poate mă înșel și așa a fost dintotdeauna. Sunt oameni și oameni. Dar indiferent, cum ziceam, încearcă să o prețuiești.