Tu fa-i ce vrei si nu le asculta pe ele. Viata e prea scurta sa o traiesti dupa asteparile altora nu ale tale.
Pana la urma, tu trebuie sa te simti bine cu tine insati.parerea prietenelor tale va fi intotdeauna negativa, indiferent cum te-ai comporta.Ar trebui sa-ti urmezi inima si sa faci exact ceea ce iti doresti.Sa nu regreti mai tarziu ca ai fost marioneta prietenelor si te-au jucat cum au vrut ele.
Eu sunt baietoasa de mica, imi placea sa stau cu baietii si sa joc fotball ) de ce te intereseaza asa mult ce spun colegele tale? Da-i in pana mea de oamenii care stiu nu mai sa critice.
O_o Tbh Imi mai zicea mama ca "rade lumea" de mine daca ma comport asa si-mi tot tinea sfaturi de 'feminitate'.; 0; si mda asta m-a cam facut sa-mi fie rusine sa ma comport ca un baiat.
Paii stii asa eram si eu baietoasa inca sunt ( dar inainte eram baietoasa doar in interior ei bine nu ar trebui sa iti pese de ce zic altii daca tie iti place asa si chiar vrei sa fii asa fa-o nu o sa iti strice! Ti.o spun din experienta! Se zice ca in viata tu trebuie sa alegi probabil ca daca esti de o varsta cu mine nu prea poti sa iei decizii singura dar. Macar atat poti sa faci sa iti alegi stilul vestimentar felul de a fi! sper ca ai sa imi vezi mesajul