Daca e nepasator poate vrea sa uite de tine sau asteapta ca tu sa il bagi in seama nu stiu ce o fi in mintea lui.
Salut! poate prietenul tau e foate indiferent si te testeaza sa vada daca tii la el. Stiu ca tie greu, dar daca il iubesti foarte mult trebuie sa iti iei atitudine asupra ta, ia-ti sufletul in dinti si sa ii spui ca sa iti acorde si tie timp pentru il iubesti.
Buna! Arata-i ca nu iti pasa. Arata-i putina indiferenta. Nu te da in vant dupa niciun baiat pentru ca nu merita, incearca sa te concentrezi pe tine! Poate ca va realiza si el ca indiferenta doare si se va intoarce. Vorba aia : Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece, Si daca la randul sau te iubeste va veni inapoi! Mult noroc! Sper sa iti gasesti fericirea!
Cred ca... ar trebui sa-l lasi mai liber poate asa e temperamentul lui, nu trebuie sa-l judeci pentru asta.Cu timpul, iti poti da seama daca e nepasare, in acesta ar trebui sa reactionezi intr-un mod dar nu negativ.Nu gandi negativ, lasa ca totul sa vina de la sine...