anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati. eu am ca toata lumea niste secrete. dar pe care nu vreau sa le spun nimanui pentru ca din cati oameni cunosc nimeni nu este de incredere... am incercat sa imi fac un jurnal dar fratele meu mai mare mi l-a citit... si eu simt nevoia de a spune cuiva aceste secrete pentru ca nu mai pot sa tin in mine atata! simt ca explodez! Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| CityOfSatan a răspuns:

Teoretic, nu poti sa ai incredere in oricine, dar daca ai nevoie de o persoana care sa te sprijine in problemele tale, ai putea apela la minebig grin Daca vrei da-mi idu' tau si vorbim acolo, daca nu, poti incerca sa vorbesti cu parintii, ei sunt persoanele cele mai de incredere de cele mai multe ori>big grin

4 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Spune-le aici!

| AlexBmxRider a răspuns:

Spune-i mamei tale, ea sigur te va intelege.

| KaTaNa97 a răspuns:

Teoretic. poti apela la mine...sunt un bun ascultator si nu spun nimanui secrete ce trebuie tinute..sunt un bun prieten. da-mi mesaj cu id-ul tau si sa vorbim...big grin

| Ctmfresh28 a răspuns:

Un prieten de-al meu a avut cam aceeasi problema si suna cam ciudat dar sia facut un „prieten imaginar " caruia i-a spus totul cu toate ca i-a spus lui secretele dupa cateva zile sa simtit mai bine

bafta, dai funda?