| Sileghenyrisarar a întrebat:

As vrea sa ma ajuti. Am o problema in legatura cu parintii mei. Se cearta mult din cauza unei case amarate si prostii. As vrea sa ma ajutati. Niste sfaturi, va rog? Asta inseamna divort sau o simpla problema de cuplu?

Răspuns Câştigător
| veverutz a răspuns:

Depinde, nu ai dat prea multe detalii. depinde cum se cearta, cat de mult se cearta, cum isi vorbesc dupa ce se cearta, care e treaba cu casa, a cui e casa pe care se cearta si tot asa. poate sa fie o simpla problema si din cauza stresului sa se certe sau sa fie o problema mai mare si sa se ajunga la divort. cu parere de rau tu nu prea ai ce sa faci, asta e realitatea. daca intre ei relatia s-a racit si nu mai au sentimente unul pentru celalalt chiar nu se mai poate face nimic. nu stiu cati ani ani si nu imi pot da seama daca intelegi ce vreau sa spun. cel mai bine este sa fi deschisa cu ei si sa ii intrebi daca vor sau nu sa divorteze, poate asa isi vor da seama ca au gresit cand s-au certat, daca este doar o problema de cuplu, o mica neintelegere. spune-le ca te supara sa ii vezi asa, ca nu mai suporti certurile.

6 răspunsuri:
| A7exutzu2 a răspuns:

Depinde,daca se cearta zi de zi se poate intampla sa divorteze dar daca numai asa este o problema de cuplu

Sfatul meu este urmatorul:

Incearca sa le arati ca din cauza lor tu esti supara iar daca te intreba ce ai sau ceva de genu spune-le ca e din cauza lor, pentru ca se cearta, spune-le ca e doar o casa amarata si pentru un lucru. Se poate destrama familia...incearca sa le explici ca nu e bine ca se cearta pentru un lucru.
Poate merge.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Vezi aici câteva sugestii: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102008124

Sper să te ajute.

Cele bune!

| Brainstorming a răspuns:

Hei, ce ar fi dacă le-ai pune întrebarea asta părinților tăi? În felul acesta vei afla un răspuns clar, sau dacă nu măcar îi vei face să înțeleagă că certurile astea te afectează. Uneori copilul trebuie să facă pe consilierul. Încearcă să mediezi conflictul fără să pui paie pe foc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei genul asta de probleme sunt pretexte pentru o despartire.
Pana la urma daca sunt casatoriti inseamna ca e bunul amandurora.
Iti sugerez sa nu te bagi in problemele lor.

| Anonim0078965 a răspuns:

Spune-le ca te deranjeaza ca ei se cearta si probabil vor intelege.Nu cred ca inseamna divort pentru ca astfel de certuri sunt normale intr-un cuplu.

| Fintommi a răspuns:

Averea asta..pentru ce o casa, mai bine sanatate si noroc, lasa banii, casele si altele. Explica-le ce e mai bun si mai frumos in viata. Si daca este sa aiba casa sau sa nu o aiba asta e. Nu trebuie sa faca atata zarva pentru o casa amarata cum zici tu. Explica-le ce simti. happy