Pai va trebui sa-i spui. N-ar trebui sa se supere daca e prietena ta. Oricum se va desparti de el.De ce s-ar supara. Sa-i spui. Cred ca sunteti foarte bune prietene si va spuneti secretele. iar cu baiatul trebuie sa vorbesti. Daca el nu te place nu e singurul baiat de pe suprafata pamantului. Sper ca acest raspuns sa iti fie defolos.
Funda?
Poti sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca ai anumite sentimente fata de acel baiat,dar nu stiu daca in eventualitatea unei despartiri baiatul cu pricina ar putea sa se,, angajeze,, in alta relatie.Cel putin nu prea curand.Ce ai putea sa faci tu, e sa fii in preajma lui pentru. a-l consola, umarul pe care sa planga. Apoi lucrurile pot decuge incet, incet pe drumul pe care-l doresti.Dar asta numai in cazul in care cei doi se despart.
Eu cred ca tipul mai are sentimente pentru BFF-ul tau. Deci nu spera la el.Cel putin, nu acum.
Spune-i prietenei tale că ai sentimente faţă de băiatul respectiv. Dacă zici că nu-l mai place, poate ai şanse, dar îi poţi zice şi băiatului, ştii cum se zice : Încercarea moarte n-are! Poate te va plăcea.
Nu ii spune nimic prietenei tale, iar pe baiat lasa-l in pace. Daca va simti ceva pentru tine vreodata va actiona singur, daca nu, tu vezi-ti de viata mai departe si nu iti fa prea mari iluzii. Daca iti faci iluzii/sperante, s-ar putea sa iesi foarte sifonata (dezamagita) din "povestea" asta.
Tu faci cum vrei, dar acesta-i parerea mea: sa nu spui nimic niciunuia din ei si sa incerci sa te detasezi de problema, nefacandu-ti prea multe sperante cu tipul.
Spor in cele bune
Ai putea sa ii spui prietenei tale pentru ca ea nu il place. Daca el pe ea o place si pe tine nu, atunci renunta la el.Nu cred ca ai putea fi cu cineva pe care nu-l placi.Prietena ta nu se va supara daca nu il place.Ai putea sa te apropi de acel baiat si sa fi prietena cu el ca sa poti sa il faci sa te placa.Dar daca nu merge nici asa va trebui sa il uiti pentru ca mai sunt baieti, si unul este sigur al tau, oricum nu vei ramane singura.Bafta.Pa!