| Adrian_Adi_1995_yPVt a întrebat:

as vrea sa stiu cum pot sa o fac pe fosta mea iubita sa nu mai scoata povesti despre mine prin oras, locuim intr-un oras mic si lumea este rea

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti bagi pu in masa sa vezi ce zice dupa

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

As zice cum, dar mi-ar fi sters mesajul. Mai ales fiind vorba de oras mic, nu trebuie sa o cauti prea mult. Eventual pui un prieten sa "o combine", apoi sa umble filmulete cu ea prin "sat". Ca astea care scot povesti dupa o relatie, sunt usor de prostit, n-au mintea prea complicata.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca te doare capul de ce zice lumea... nu te vad deloc bine.

| Alverto a răspuns:

Este o infracțiune
Denunță poliția
https://lege5.ro/......odul-penal

| Carolina1972 a răspuns:

O cauti, o gasesti ii dai doua palme si ii zici sa isi vada de treaba ei.

| Adrian_Adi_1995_yPVt explică (pentru Carolina1972):

Nu ii o problema ca stiu unde sta dar prin violenta nu cred ca rezolv problema

| Carolina1972 a răspuns (pentru Adrian_Adi_1995_yPVt):

Amu 2 palme laughing)) o sa iti multumeasca

| Anonimus107 a răspuns:

Nu o asculta =), las-o sa faca ce vrea cu vorbele necurate despre tine, conteaza sa-ti vezi de viata ta! Si da, daca oamenii te intreaba daca ai facut ce a spus ea, spune-i ca nimic nu e adevarat si are probleme mintale =) si asa se rezolva situatia ca oamenii te vor crede! Stai linistit! Ca asa am patit de genul si nu-i bag in seama de vorbele lor! Iata a functionat si stau departe de societate...sa nu mai stau cu oamenii falsi! Ai grija de tine si totul vine de la sine!

| Adrian_Adi_1995_yPVt explică (pentru Anonimus107):

Multumesc mult dar chestia ii ca ne mai intalnim prin oras si ea zice ca o urmaresc si ma ameninta ca pune nu stiu ce baieti sa ma bata acum mi-am luat o aplicatie care inregistreaza apelurile si daca ma mai ameninta o sa ma duc la politie cu inregistrarea

| Anonimus107 a răspuns (pentru Adrian_Adi_1995_yPVt):

Cred o spune la vrajeala ca sa te sperie...tu chiar crezi ce spune nebuna? Daca era baiat, cred ca era pe bune acum! Dar o fata ca ea nu cred ca poate rezolva cu amenintarile, nu poate ea! Parerea mea! Si daca te vede pe strada, nu te uita la ea si pleaca! O sa-si dea seama mai tarziu ca nu faci nimic! Ea e mai dificila din cate imi imginez ce iti face cu prostiile.