As zice cum, dar mi-ar fi sters mesajul. Mai ales fiind vorba de oras mic, nu trebuie sa o cauti prea mult. Eventual pui un prieten sa "o combine", apoi sa umble filmulete cu ea prin "sat". Ca astea care scot povesti dupa o relatie, sunt usor de prostit, n-au mintea prea complicata.
Nu ii o problema ca stiu unde sta dar prin violenta nu cred ca rezolv problema
Amu 2 palme )) o sa iti multumeasca
Nu o asculta =), las-o sa faca ce vrea cu vorbele necurate despre tine, conteaza sa-ti vezi de viata ta! Si da, daca oamenii te intreaba daca ai facut ce a spus ea, spune-i ca nimic nu e adevarat si are probleme mintale =) si asa se rezolva situatia ca oamenii te vor crede! Stai linistit! Ca asa am patit de genul si nu-i bag in seama de vorbele lor! Iata a functionat si stau departe de societate...sa nu mai stau cu oamenii falsi! Ai grija de tine si totul vine de la sine!
Multumesc mult dar chestia ii ca ne mai intalnim prin oras si ea zice ca o urmaresc si ma ameninta ca pune nu stiu ce baieti sa ma bata acum mi-am luat o aplicatie care inregistreaza apelurile si daca ma mai ameninta o sa ma duc la politie cu inregistrarea
Cred o spune la vrajeala ca sa te sperie...tu chiar crezi ce spune nebuna? Daca era baiat, cred ca era pe bune acum! Dar o fata ca ea nu cred ca poate rezolva cu amenintarile, nu poate ea! Parerea mea! Si daca te vede pe strada, nu te uita la ea si pleaca! O sa-si dea seama mai tarziu ca nu faci nimic! Ea e mai dificila din cate imi imginez ce iti face cu prostiile.