Pai...
El crede acum ca tu ai iubit. Mai clar de atat nu se poate - prin acel "I-auzi" iti dai seama ca asa a gandit.
Daca tu il placi, as zice sa ii spui si sa ii spui si ca acel baiat nu e iubitul tau, e un simplu prieten.
Schimba poza de la avatar cu una in care esti doar tu sau tu cu prietenele tale, fara baieti. E cam gelos .
Dar ai zis ca el sta in alta tara, nu?
Asta e o piedica mare...
Poate am inteles eu gresit.
Oricum, bafta!
Buna!
Probabil el crede ca ai prieten / iubit din moment ce in poza ta de profil este un el si ea, fa si tu o miscare si schimba poza aia cu una unde arati foarte bine dar SINGURA ca sa fie clar pentru el
Pe urma vei vedea reactia lui si in functie de asta veti continua discutia.
Mneehh, e genul ala, pitiponc.
Are o vrajeala in el...
Vrea doar sa te impresioneze, asteapta ca tu sa-i cazi in plasa, cum probabil i-au cazut multe altele.
Daca nu v-ati mai vazut de atat de mult timp e firesc sa incerce sa te cucereasca, sa te vrajeasca din prima.
Fii fata desteapta si nu ceda.
Are replici prea expirate, e o pierdere de timp.
In opinia mea, ar fi mult mai atragator cineva cu care chiar ai putea dezbate un subiect interesant, nu sa te abordeze cu replici de gradinita... dar, fiecare cu gusturile lui.
Numai bine!
Eu cred ca te place Cat despre avatarul tau, era cam gelos si de-asta ti-a raspuns cu un simplu " multumesc" Eu zic ca ar fi bine sa mai comunicati, poate cine stie? Iti va zice ca te place Bafta :*
Daca eu eram in locul tau si aveam aceasta conversatie cu un baiat pe messenger mi s-ar fi parut simple copilarii. No offense, dar pentru ca a precizat faptul ca esti schimbata si ca esti superba, nu inseamna ca vroia si sa-i fii iubita! Cat despre tunsoare, daca intr-adevar nu-i statea bine inainte, probabil nu esti singura fata care i-a sugerat sa se tunda. Nu confunda lucrurile, se poate sa ii fii placut pozele tale, dar nicidecum tu. Vorbeste cu el (asta dupa ce schimbi poza de la avatar), incearca sa va cunoasteti mai bine. Doar asa vei stii daca va placeti cu adevarat sau nu.
Oricum, la astfel de intrebari doar tu poti avea raspunsul!
Da poate ai dreptate, ma rog mie mi-a zis ca ar vrea sa ne intalnim si daca are vreo sansa la mine :S si sincer nu mi s-a parut sa fie ceva dengen amical.
oricum am pus intrebarea pentru sfaturi si doar atat.
Si no offense taken