| elenaelly1234 a întrebat:

as vrea sa va cer parerea! parintii mei vor sa divorteze iar eu am decis sa raman in custodia mamei, dar tatal meu este trist din cauza asta..si nu stiu ce sa fac, pentru ca nu ma pot imparti in doua. a 2-a problema este ca eu cu mama mea am gasit casa dar e departe de scoala si totusi mie imi place foarte mult. spuneti-mi ce sa fac! dar si funda :*!

Răspuns Câştigător
| Mădiiiiie a răspuns:

Bună happy Tu decizi cu cine stai! cine ți-a fost mai mult aproape, cine te sfătuiește mai bine. Dacă ai ales deja să stai cu mama ta înseamnă că știi de ce. Și tatăl tău, spun eu, arfi trebuit să se aștepte la asta din moment ce în majoritatea cazurilor, fetele sunt mai apropiate de mame. happy Succes!:*

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ramai cu mama ta si la sfarsit de saptamna iti poti vizita tatal

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Noi nu putem alege pentru tine. Alegerea este a ta. Tati tău s-a supărat, zi-i că o să treci și pe la el, nu o să-l uiți.

| SirGeo a răspuns:

E alegerea ta dar mai bine stai cu cine te intelegi mai bine mai mare grija de tine va avea mama dar nu trebuie sa-ti lipseasca nici dragostea de tata mai bine incearca sa-i impaci explica-le ca a fost un moment critic se vor impaca si se vor iubi ca in trecut. Funda plzbig grin

| elenaelly1234 explică (pentru SirGeo):

E prea tarziu sa se impace..deja au pronuntat divortul si se vede ca ne se ai iubesc :*

| oBuburuză a răspuns:

Convingei sa se impace, spune-le ca daca ei doi nu se impaca fugi de acasa sau amenintai cu ceva asa ei isi vor da seama ca te pierd pe tine care esti copilul lor.

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Cand parintii mei au divortat, si eu am ales sa stau cu mama. Tata era la fel trist, dar am vorbit cu el si i-am explicat motivele pentru care aleg sa stau cu mama si a inteles.
Asa si tatal tau trebuie sa inteleaga. Explica-i ca daca ai ales sa stai cu ea, asta nu inseamna ca pe el nu il iubesti. E ceva normal ca un copil, in special fetele, sa stea langa mama, pentru ca stim ca o mama nu se poate inlocui cu nimeni.
De asemenea, ar fi mult mai bine daca tatal tau nu ar locui departe, asa aveti posibilitatea sa va vedeti cat mai des.
In cazul meu, e un pic mai complicat pentru ca il vad cam o data la 3 ani.

| elenaelly1234 explică (pentru CynthiaElizabeth):

De ce il vezi odata la 3 ani?

| CynthiaElizabeth a răspuns (pentru elenaelly1234):

El locuieste in Irlanda iar eu stateam in Italia si din cauza ca sunt minora, nu aveam posibilitatea sa merg sa-l vad, doar asa mai rar.
De un an de zile m-am mutat in Anglia impreuna cu mama si acum am posibilitatea sa-l vad mai des. :-)

Ce naspha! tatal meu vrea sa se mute la tara iar eu cu mama o sa stam in Bucuresti! doar cateodat o sa-l pot vedea.

| CynthiaElizabeth a răspuns (pentru elenaelly1234):

Iti doresc sa fii puternica pentru ca nu e usor deloc. Sper sa treci cu bine peste toate si sa te gandesti mereu ca ei chiar daca nu mai sunt impreuna, iubirea lor nu o sa-ti lipseasca. :-)

Merci mult pentru sfat! o sa incerc sa fiu puternica..si iti multumesc mult.m-ai ajutat mult!:*