Pff... e lunga dar...daca asta e povestea ta, eu incerc sa te ajut!
Eu nu iti raspund la toate itrebarile ep rand, dar incerc sa-ti dau un sfat...
Deci: In primul rand e LOGIC ca te mai iubeste si te-ai iubit s-s despartit de acea fata pentru. tine si nu cred ca a fost cu amndoua de craciun. Probabil ca nu a vrut sa te sarute de fata cu ceilalti fiindca ii este rusine si era mai retras, daca mai umblii cu el incepeti intai undeva unde nu sunt atatia oameni... poate e mai timid. Poate a zis ca si-a batut joc de tine doar asa sa se dea amre in fata prietenilor lui, dar din moment ce pr. tale le-a spus ca te iubeste asta inseamna ca el a vrut ca tu sa aflic ca te iubeste. nu? altfel nu le zicea A vrut sa se plimbe cu tine pe tineretului...ti-am spus eu. El vrea un loc unde sa fiti doar voi 2 pentru. ca e mai timid. A zis ca ii bate pe cei doi pentru ca ii ciuda si te vrea innapoi e clar ca te iubeste, si si-a cerut scuze pentu ca ii pasa.
Iti dau un sfat: daca o sa fiti impreuna iar (succes) sa incerci sa fi mai moale cu el. Poate e mai retras baiatul si nu vrea asa repede sa i-as in public cu tine nu ca are ceva cu tine sau cu voi 2ci doar asa ca e mai rusinos. Incearca sa te schimbi si tu, chir el a spus nu? mai vedem daca se schimba Eu zic sa mi vorbiti si sa lastai amn2 de la voi. Sa-i spui ca te schimbi daca si el se va schimba. Si o relatie care e secreta nu are rost sa fii in ea.
Buna. Eu am aceeasi parere ca si "Aceeasi eu" ea ti-a raspuns bine la intrebari sunt de acord cu ea, in afara de o privinta. Eu nu cred ca era timid. Ci cred ca ii era rusine cu tine a 2a oara, pentru ca am vazut ca prima data era voios si ii placea sa recunoasca ca sunteti impreuna. Problema voastra este ca nu aveti incredere unul intr-altul si de aia se intampla toate astea. Pt ca amandoi ati crezut-o pe fata aia. El te iubeste insa nu a vrut sa fie cu tine pentru ca ii este rusine de lume, probabil ca prietenii lui barfesc si el nu stie ce sa faca. Insa spune-i sa fie cinstit si daca te iubeste sa ti-o spuna tie nu prietenelor tale. Sa se uite in ochii tai si asta e ultima sansa daca e sa fiti impreuna veti incerca ca totul sa fie bine, daca nu spune-i sa te uite pentru ca tu nu esti proasta sa induri atata pentru ceva ce nici nu ar trebui.
Deci raspunsul la aproximativ toate intrebarile este ca te iubeste si la restul este ca ii era rusine de ceva anume.
Sper sa fie totul bine. Succes!