| chocolate27 a întrebat:

Buna,TPU! As vrea sa vb cu voi despre o problema si sper ca ma veti ajuta, dandu-mi un sfat.De 8 luni m-am mutat intr-un orasel din Italia cu mama, dar nu am reusit sa imi fac prieteni aici.Nu cunosc aproape pe nimeni si ma simt singura.Acasa aveam putini prieteni,ce-i drept, dar eram fericita.in schimb aici nu ies si simt ca incep sa devin si mai introvertita.Mi-as dori mult sa cunosc lume.sa imi fac prieteni noi, dar nu stiu de unde ar trebui sa incep...Va multumesc tuturor celor care imi veti raspundehappy

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Buna. happy
cred ca problema e la tine, incearca sa comunici mai mult cu cei din jur. e foarte posibil ca ei sa simta o retinere din cauza faptului ca esti nou-venita.
sa nu te ie-i dupa alti care spun ca "italienii sunt rasisti", chiar nu e adevarat. si iti pot spune asta cu mana pe sufletwinking
sunt oamenii pana la urma, ideea e ca tu sa ii lasi putin mai mult pe ceilalti sa se apropie de tinewinking

3 răspunsuri:
| MarYan00 a răspuns:

Pai ai putea sa incepi de la vecini :p
apoi pe la magazin... oriunde mergi, poti intreba de orice iti vine in cap. apoi mai pui una doua intrebari si mai mergeti p`acolo si poate va imprieteniti :p

presupun ca mergi la scoala...ai colegii, restul elevilor din scl :p

nu ar trebui sa fie greu`

SucCeS~ >big grin

| anonimca54 a răspuns:

Fii si tu mai vorbitoare. Daca esti dimida nu-ti vei face usor prieteni...Mai du-te si tu prin oras si mai vorbeste cu o fata sau un baiat si de la asta se incepe tot...mult mult succes :*

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

E greu cu italienii ca sunt rasisti rau de tot.Francezii si italienii urasc romanii de moarte si nu vor sa fie vazuti in preajma lor.Altceva nu stiu ce sa zic...