Spune-i surorii tale tot ce te deranjeaza si solicita-i sa se comporte cu tine ca o sora buna si nu ca o sursa de bani si cadouri.
Daca nu-i vei spune va considera mereu ca i-ai fi datoare si nu-si va schimba comportamentul.
Si daca continua tot asa n-o mai baga in seama un timp si poate va reveni la sentimente mai bune.
Si intrebarea care ar fi? Nu te intelegi cu sorata stii de ce? Pt ca este numa dupa luat. Are familie, copii, purcei, catei, sa isi vada de viata ei, tu dea ta, mai va intilniti mai vorbiti asa cand se poate.
Eu cred ca problema este la tine.De ce zic asta? pentru ca esti singura, freci mitu in loc sa iti tragi si tu un mascul ceva, stai sa te certi cu sorata.
Ia sa ai un barnat sa vezi cum n-o sa mai iti faci probleme de genul asta.
In ce tara esti, citi ani ai, cum arati?
Sunt oameni și oameni.
Poate și tu la rândul tău ai lacune în comportament fără sa realizezi și și ea se simte ciudat.Dar și ea la rândul ei profita de pe tine și e invidioasa.
Treaba e ca nu prea va agreați, dar totuși tineri legătura.Cel mai probabil asta pentru ca asa a-ti foste educate.Ca dacă sunteți surori trebuie sa va da-ti, faceți etc.
Ce trebuie tu sa înțelegi e ca ai o viata a ta, iar probabil în curând vei avea și tu soț și familie și clar nu cred ca ii va convenii partenerului tău sa ii dai și faci soratii.
Ajunge sa schimbați cât o vorba ca intr-e surori și sa duci câte o ciocolata când mergi acasă iar în rest sa îți vezi de treaba.In fond nu muncești pe cârcă ei, nu iti faci bani de pe spatele ei...
Ar trebuie sa numai faci primul pas si sa aștepți si din partea ei căutarea.
Am primit și eu un sfat când e vorba de bani nu mai contează ca ești frate/sora. Acum depinde de cum gândește și ea ce părere are despre tine și cum vede situația. Pana la urma nu trebuie sa dai raportul ce faci tu și ea doar sa îți invidieze viața prin faptul ca îți merge mai bine și îți cumperi lucruri pentru tine, dacă ea este mama probabil a renunțat la lucrurile pentru ea. Acum sunteți surori indiferent de caracter, dar părerea mea sa va liniștiti si sa aveți o comunicare liniștita prin care va spune-ți ce va deranjează pe fiecare fără jigniri, nu permite acest lucru. Dacă tu ai lăsat mult si se vede ca te doare si dacă ea nu te înțelege, atunci cine. Cu siguranța va veți împăca. Părerea mea este sa păstrezi puțin distanta doar de sora ta si nu de nepoții tai sigur și ei te iubesc la fel de mult.Tu ai spus ce te a deranja. cu siguranța dacă si ea îți va simți lipsa, te va caută.