Spune-i ce simti. numai te ascunde cat stai asa? Esti aproape barbat ce naiba spune-i tata e viata mea tu mi-ai dat nastere si iti multumesc dar daca ai probleme si esti nervos, sresat spune-mi poate te pot ajuta cumva. vreau sa stiu! bla bla si vezi tu cum o rezolvi hai ca nu e ceva imposibil
Si parintii mei sunt cam stresanti, dar intr-adevar, al tau ii intrece. Pare un prea imposibil sa poti avea o discutie calma despre ce te deranjeaza. Daca tu consideri ca deciziile pe care le iei sunt bune, iar el te trage in jos, poti sa devii putin mai nesimtit si sa spui "da" la orice zice, si sa faci dupa cum vrei tu. Sa nu incerci niciodata sa te razbuni pe el, pentru. ca are putere prea mare asupra ta deocamdata, si in plus oricum ar fi, ti-e tata. Poti sa ii ceri si surorii tale sa vorbeasca cu el. In definitiv, incearca sa-l suporti cat mai e de suportat, si pe urma o sa pleci pe picioarele tale. Succes.
Incearca sa ii explici ca ce face el nu e corect... Si daca nu treci la amenintari, il duci la protectia copilului, poate se mai linisteste sau vorbeste cu sora ta sa te ia la ea.
Nu vreau sa exagerez.Nu zic ca e un tata rau.Dar, cum sa zic....sunt 2:unul bun, calm, care-mi ia ce vreau...si unul rau, nervos si tot asa.Imi ia ce vreau dar degeaba imi dai ceva daca mi-l dai cu sila.
Mama e psiholog si ea ma calmeaza.Cu ea vorbesc TOT. Absolut tot.Deci rezulta ca am un calmant.
Facultate+camin=liber.(ma duc la facultatea de medicina)
Ai zis ca ai 15 ani...la 15 ani te duci la facultate?
Cand o sa merg la facultate o sa-mi iau un apartament.
Te lnteleg cum e si eu am 15 ani si am parinti... ei nu ma lasa sa ies cu prieteni prea departe de casa si etc dar pana intr-un anumit punct le-am spus ce aveam pe suflet iar acuma se comporta altfel cu mine, spune-le ce simti tu. Succes sper ca ti-am fost de ajutor