| crazy_1321 a întrebat:

Aseara vorbeam cu iubitul meu si mi-a zis ca mama lui ma iubeste mai mult pe mine decat pe el, prima data am crezut ca e o gluma de-a lui, dar nu a fost o gluma, a zis chestia asta pe un ton asa...trist.Am impresia ca este putin gelos, stiu ca mama lui tine la mine, dar nu are cum sa ma iubeasca mai mult pe mine decat pe el, si el cred ca este putin gelos, mie mi se pare o prostie sa fie gelos, si la varsta lui (mai exact 24 de ani)nu mai e un copil, sa spuna asemenea tampenii. El de aseara nu a mai vorbit cu mine, si nu stiu cum sa procedez in situatia asta, nu vreau ca relatia dintre el si mama lui sa fie afectata din cauza mea, eu nu m-am bagat niciodata intre el si mama lui si nici nu am de gand sa fac asta. Va rog sa-mi dati niste sfaturi daca se poate, ce ar trebui sa fac in situatia asta, nu vreau nici sa ma cert cu el dintr-o prostie! Ms!

Răspuns Câştigător
| ikram a răspuns:

Poti sa-i spui ca maa lui nu te iubeste pe tine mai mult decat pe el, si pana la urma este normal sa tina la tine (mai ales daca aveti ganduri serioase). Daca el e singur la parinti sau nu mai are vreo sora, este normal ca m-am lui sa se ateseze de tine, fiind fata (simte si ea cume sa ai o fata si nu numai baieti).

Si spune-i ca ar trebui sa fie foarte bucuros ca mama lui te place si tine la tine, ca altii o duc mult mai rau si au mari probleme cu mamele, si relatiile mame/nore.

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Daca te iubeste pe tine, inseamna ca iubeste de fapt alegerea lui si deci implicit il iubeste pe el!

| cris05 a răspuns:

Iti zic doar atat : Una este dragostea de mama pentru fiul ei si alta cea pentru o iubita lui. Fiecare persoana este iubita in mod diferit! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se insoare cu mama lui. e jale cu mamosii astia. da el pe cine iubeste mai mult? vezi tu? aici e greseala; MAI MULT.nu ar trebui sa existe asemenea expresie.

| Buteerflii a răspuns:

Nu trebuie sa te certi. explica-i ca nu este posibil sa te iubeasca mai mult pe tne.pentru ca el e copilul ei.si il iubeste mai mult decat viata. spune-i ca daca mama lui este mai dura cu el face asta doar pentru ca ii vrea binele.fi alaturi de el