Scrie tu exact ce simti. Daca nu te pricepi, cauta pe google.Iti recomand poezia Dor de tata.Caut-o,sigur ii va emotiona. Funda?
Spune-le tu exact ce simti pentru ei.Nu cred ca ai nevoie de texte de la TPU.
Salut! le poti spune in felul urmator: ''va multumesc ca mi-ati fost mereu aproape si ca m-ati ajutat cand a fost nevoie! va multumesc ca mi-ati dat viata si ca de la voi am putut invata foarte multe lucruri utile pentru viata!'' saru' mana la ambii parinti sa le zici si sa-i cinstesti in fiecare zi... sper ca ti-am putut fi de folos :-D
Ce gest frumos din partea ta.Pentru a fi intr-o relatie si mai apropiata cu ei poti sa te uiti pe situl jw.org sectiunea adolescenti.
Poti sa le spui si asta:
Va multumesc din suflet pentru rabdarea pe care ati avut-o cu mine,inca din prima zi de viata,va multumesc pentru noptile nedormite,pentru clipele multe petrecute langa pat,atunci cand ma simteam rau,pentru rabdarea de a ma asculta, desi nu aveam nimic interesant de spus, pentru tot ceea ce mi-ati cumparat, desi poate nu le meritam, pentru iubirea pe care mi-o aratati zilnic si grija pe care mi-o purtai mereu! va iubesc mult si sunt mandra ca sunteti parintii mei!
marian2001 întreabă: