| Alexandracoman433 a întrebat:

Buna TPU astăzi am aflat că fostul are o iubita care are numele la fel ca al meu cum de a ales un nume la fel ca al meu de părere aveți?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Coincidență.

| Simpatic a răspuns:

Defineste ce inseamna acelasi nume? Daca e vorba de prenumele tau atunci e pura concidenta, daca e vorba de nume si prenume si v-ati mai cunoscut si pe retele de socializare atunci poate sa fie ceva premeditat.

Dar asta nu inseamna decat un singur lucru si anume ca prietenul tau nu are cine stie ce minte.
E ca si cum mi-as cauta pe net o iubita sa o cheme Andreea Marin ca ce bine arata in tinerete prezentatoarea Suprize, suprize

| sierra1 a răspuns:

O coincidență și atât deci... fără păreri

| Hyperion7 a răspuns:

E doar o coincidență,slabe șanse să se mai gândească la tine sau poate nu?
Un lucru e cert, daca ar fi vrut să se întoarcă la tine, nu crezi că i-ar fi fost mai simplu sa-ti scrie?
Sau poate că nu?
Oricum, din moment ce ti-e fost, vrei să-l ai și în 2023 in cap sau îți dorești să-l lași în 2022?
Daca e prima varianta, sa știi că e riscant, el deja posibil sa o duca mai bine și tu inca îl pândești din umbra făcându-ti rău, problema e alta ...merita? NU
Daca e a doua varianta, deși e mai dureroasă in faza inițială,dar macar te achiți cu toată durerea și uiți,că până urmă meriti și tu să fii fericita,nu numai fostul tau,zic și eu.
Repet,NU MERITA SA TRĂIEȘTI DIN MILA NIMANUI,odată ce te va accepta din nou în viața lui, ipotetic,dar sa zicem,o va face din mila ceea ce înseamnă că nu va mai fi nimic la fel,așa și cu un pahar, odată spart, nici cel mai bun super glue nu-l poate aduce la forma sa inițială! Retine asta!
FII CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA SI CAND ITI VA FI SCRIS VEI PRIMI SI CEEA CE ESTE AL TAU, deocamdată răbdare!
Multa baftaaaa și nu-ți mai face filme, tu trăiește frumos alaturi de cei ce merita, nu de cei ce folosesc!

| VoidEternal a răspuns:

O fata pe nume... Alexandra? Da, e un nume exotic, nu prea exista fete cu acest nume. Sigur a căutat mult și bine până a găsit-o numai ca sa îi aducă aminte de tine. Te iubește inca, 100% sigur, fara urmă de incertitudine.

E o coincidență. Get over it.

| helpforyou a răspuns:

De parca tu ai ales numele iubitului!

In mod sigur nu are legatura cu tine.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Pe langă faptukl că are acelși nume. mai are și aceiași pereche de buze și de săni?
Iți răspund din experiență personală.
Atăt timp cat noua prietenă are toate componentele necesare a unei femei. Numele nu-i atăt de relevant

| popescuhertz a răspuns:

Dacă te îngrijorează faptul că fostul tău partener a ales un nume similar pentru iubita sa, poți alege să discuți cu el sau să îți concentrezi atenția asupra altor lucruri.

| Thevanityoftheshadows a răspuns:

Deși este improbabil, aleg să iau în calcul și varianta că ar folosi noua lui iubită drept "pansament" pentru fosta relație și numele ei să îl coreleze cu tine. Daaaar chiar dacă ar fi așa, având în vedere că este fostul tău, aproape indiferent ce face el, nu mai ține de tine, cel puțin atâta timp cât nu mai ești implicată în treburile lui. Totuși, cum am spus și la început, această teorie este destul de improbabilă. De cele mai multe ori nu alegem numele persoanei cu care suntem într-o relație, pe scurt persoana dă valoare numelui și nu neapărat invers happy

| 1997onur97A a răspuns:

Nu este nimic o coincidentă.

| Ar27 a răspuns:

Poate ca încă se tot gândește la tine și a crezut ca dacă are o iubita cu același nume ca al tău o sa fie ca și cum ești lângă el