| TipaSad163 a întrebat:

Astazi am fost cu prieteni la mall, mama nu a vrut sa imi dea banii de buzunar, asa ca am luat 50 de lei de pe mobila bunicii, fara a crede ca isi da seama... Ajunsa acasa a inceput un scandal monstru. Acum toti cred ca sunt o hoata, de mult timp ma gandeam sa ma sinucid, acum chiar am un motiv. Simt ca nu Mai are rost sa traiesc, vreau sa mor si atat! Ce sa fac? Va rog, dati-mi un sfat!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Orce copil mai face boacane.Nu este frumos ce ai facut si sa nu mai repeți lucrul asta niciodata dar oricum nu e un motiv sa te sinucizi. Poti sa faci un gest frumos si acum de crăciun sa faci in asa fel sa ii iei un cadou bunici si sa iti ceri scuze.

| ywar a răspuns:

Pe vremuri daca mancai o napolitana cu 2-3 lei, erai fericit. Acum avem Mall si fumuri in cap. Imaturitate.

| Nilsson a răspuns:

E o prostie să te și sinucizi din nimic toată, orice copil mai face astfel de prostii.
Ai provoca o suferință imensă familiei tale dacă faci un gest necugetat, plus că este în păcat imens.
Nu trebuie să lași depresia să te doboare.

| DaniTDCI a răspuns:

Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai făcut nimic grav, așa că nici să nu te gândești la moarte. Eu când aveam 10-11 ani am cumpărat de pe telefonul bunicii jocuri și i-a venit factura cu 90 de lei în plus. laughing
Tot așa credeam și eu, că nu o să observe. Acum când mă gândesc la asta mi se pare ceva nesemnificativ.

Și să știi că nu ești o hoață. Pentru că ai luat bănuții de la familia ta, și practic ce este al lor este și al tău! Deci erau și banii tăi, pentru că și tu faci parte din acea familie.
Furt era dacă furai de la un străin, ceea ce nu e cazul.
Capul sus și uită ce s-a întâmplat! Viața e frumoasă! happy

| Eteda a răspuns:

Buna seara draguto, te rog renunta la aceste ganduri negre! De ce sa mori? Ptr ca ai indraznit sa iei niste bani? Crezi ca va mai conta asta daca tu vei pati ceva? Sunt prostii ale tineretii, toti le facem, asta nu inseamna ca suntem hoti. S-a intamplat, precis ti ai invatat lectia, banuiesc ca si ai tai si au invatat-o, si nu o sa se mai repete. Nu fii atat de slaba sa decurgi la astfel de solutii! Viata este mult prea frumoasa si merita traita. Pe viitor o sa razi si o sa iti amintesti de aceste momente cu drag. Nu vreau sa aud cuvantul acela de la tine. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva imi poti scrie aici! Te astept!