anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU. Astăzi am mers cu prietenul meu la scoală. Unde stau eu un loc unde noi colegi ne asteptăm.Eu am mers cu tata până acolo. Tata a plecat și eu am rămas cu prietenul meu( tata nu știe că sunt cu el) ca să o asteptăm pe prietenea mea cea mai bună și un alt coleg și el a vrut să mă sărute. Eu nu am fost atentă la el pentru că tata trecuse de noi și mă uitam la tata. Până la urma m-a pupat pe obraz. Eu nu am avut primul sărut... Noi ne cunoastem de un an și mâine facem o săptămână de când ne-am împăcat... Sigur va vrea să mă sărute. Eu nu am mai fost sărutată de vreun băiat. Ce ar trebui să fac dacă mă sărută? El nu știe că nu am avut primul sărut.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si ce? Nu e mare lucru. Urmeaza-i miscarile.

| Eastwood a răspuns:

Pai saruti si tu, doar nu stai ca statuia, daca simti ceva pentru el e normal sa-l saruti si tu! Va stiti si de un an, daca il iubesti, saruta-l, fara rusine!

| Voro a răspuns:

In momentul in care el te va saruta pe tine te va lua valul si nu vei mai stii ce faci, dar va fi bine, iti garantez. Ai grija sa nu-ti miroasa gura, e cel mai important.

| CezarinaLunaria a răspuns:

La un moment dat, trebuie să faci și pasul ăsta. Lasă-l să te sărute și nu mai sta cu atâtea griji.