Caută-ți prieteni noi, pentru că persoanele pe care le cauți tu, nu sunt chiar niște prieteni pentru tine, asta, doar decât dacă nu au ceva foarte important de făcut. Nu trebuie să te simți singură!
Nu te da bătută, ai avut doar zile proaste, nu înseamnă că și viața ta este proastă.
Caută persoane cu care ai lucruri în comun, și apropie-te de ei. Încearcă să vezi ceea ce nu acceptă oamenii la tine și să-ți corectezi defectele, dacă sunt grave.
Dar, să fi singur uneori este absolut normal.
Ca om, eu, ador să stau singură, să fiu ruptă de realitate, dar, din păcate, am și momente în care trebuie să stau cu multe persoane.
Iar tu, cum se pare că îți place să îți petreci timpul cu diferite persoane, din păcate ai momente în care se mai întâmplă să stai singură.
Nu e un capăt de lume! Asta nu înseamnă nimic. Gândește din punctul ăsta de vedere și nu vei mai găsi nimic în neregulă.
Amplificarea negativitati e si o parte a imaginatiei tale, nevoia de comunicare e o ceva uman. normal, e bine sa mergi prin parcurii sa faci sport /posibil ca depresia sa aiba si alte cauze
Pai ti-as zice sa iesi singura, dar stiu ca nu o sa o faci, deci fa ce fac si eu cand ma plictisesc : uita-te la filme. Poti sa imi zici ce genuri de filme iti plac si o sa iti dau cateva sau stai pur si simplu si asculta muzica.
Va multumesc tuturor ca ati incercat sa ma ajutati cu totii aveti partea voastra de dreptate, as fi vrut sa va pot da tuturor funda.:*
Ce amuzant e acum. Eram si eu la fel candva si acum imi dadeam seama ce viziune ingusta aveam. Cine te opreste sa iesi singur(a)? E mai liniste si mai placut asa si in plus ai timp sa te gandesti ca poate,, prietenii" tai nu sunt ceea ce par dar sa nu fi trist sau trista si o sa intalnesti persoane valoroase. E vara frumos De unde esti?
Du-te la plimbare, in parc, la cumparaturi, la o pizza, etc. Daca e frumos afara si nu ai ce face, de ce sa nu mergi la plimbare? Chiar si singura, poate te intalnesti cu prietenii tai! Cine stie?
Poti iesi oricand singura asa cum ti-au recomandat si ceilalti.Nu te gandi ca viata ta depinde de unul si de altul.
Daca simti nevoia sa iesi,iesi. Daca te plictisesti gaseste-ti o ocupatie:Filme,seriale,muzica, mergi la sala, nu stiu ce pasiuni ai. Oricum ar trebui sa iti dai seama ca tu esti stapana pe viata ta si nu ar trebui sa lasi pe altii sa ti-o influenteze, mai ales in mod negativ.
Cred ca esti doar putin deprimata ca toate par sa mearga prost insa e doar o pasa proasta, o etapa.
Zambeste si bucura-te de tot ce e pozitiv.
Alexandragabriela93 întreabă: