Nu bre, eu zic sa il bateti cu biciul si sa il ardeti pe rug ca a ramas intr-un grup de Facebook... ce probleme aveti...
Si ce are daca a ramas?
A fost expulzat din clasa, prin votul vostru unanim?
Poate vrea sa tina legatura cu cei din fosta clasa (a voastra).
Daca nu-ti convine, poti sa parasesti TU grupul.
Vorbiti secrete de stat pe grupul ala, pe care n ar trebui sa le afle fostul vostru coleg?
Conteaza in ce fel de relatii ati fost cu persoana respectiva. Daca erati un colectiv unit, ca o familie, nu cred ca e ceva rau sa il pastrati in grupul de pe Facebook. Mai corect ar fi ca persoana care nu mai apartine clasei sa paraseasca singur grupul si sa se alature pe Facebook colectivului din care face acum parte (daca exista o astfel de pagina online). Nu e frumos sa-l alungati, sa-l dati afara cu forta, ci doar sa-i sugerati sa se conecteze la clasa apartinatoare.
Ar putea ramane in grupul clasei, ar fi frumos, sunt amintiri frumoase care il leaga de clasa asta, de fostii colegi!
Nu vad de ce atat rautate ai in tine?
Cu ce te deranjeaza pe tine personal?
Daca esti atat de rautacioasa, de ce nu iesi tu din grupul clasei? Ca nu trebuie sa fii acolo, daca nu ai chef.
De mici sunteti rai si invidiosi, ma gandesc oare, cum o sa fii cand vei ajunge adult?
Nu are ce cauta.Si noi cand aveam gruplul clasei care se transfera din clasa afara nu conta ce statut sau relatii de prietenie avea cu ceilalti din clasa.De ce naiba se mai cheama grupul clasei pot vede ce e postat doar cei din clasa.
Eu nu vad nicio problema cu faptul ca a ramas acolo. Poate vrea sa pastreze legatura cu colectivul clasei. Atunci este mai greu sa o faca intr-un grup.
Iar faptul ca a ramas in grupul clasei nu incurca pe nimeni cu nimic. Nu va ia painea de la gura, nu va fura notele si nu este ca si cum ati spune acolo secrete de stat pe care nu trebuie sa le afle.
Insa mie mi se pare util ca a ramas. La un moment dat, daca organizati o iesire cu clasa poate afla si el si va poate insoti. De exemplu. De asemenea, va poate da informatii despre ce invata in clasa cea noua si va poate ajuta si pe voi, mai ales daca sunteti la aceeasi scoala si aveti unii profesori comuni.
Chiar nu cred ca este niciun dezavantaj din chestia asta.
Daca tu ai pleca din clasa, probabil fara voia ta, ai mai vrea sa tii legatura cu cei ce esti acum in clasa? eu zic ca ar trebui sa nu te mai bage nimeni in seama la cum gandesti.