| Katherine20 a întrebat:

crying Azi a murit tatăl celei mai bune prietene...ea e foarte distrusă acum și nu stiu ce aș putea să o fac ca să o fac să se simtă mai bine.i-am trimis mesaje de încurajare dar nu știu ce să mă faci..mai ales că suntem a8a și luni are examen crying.Nu stiu ce să fac, ce să-i mai zic...vă rog.

4 răspunsuri:
| angelcore a răspuns:

Spune-i ca iti pare rau, dar ca viata mege inainte, ca tatal ei nu ar fi vruut sa isi rateze sansa de a intra la un liceu bun, doar pentru ca lui i s-a intamplat ceva rau. Spune-i ca o sa fi acolo pentru ea si ca tatl ei o iubeste si o vegheaza de sus. Spune-i ca e normal sa planga, dar ca va trebui sa fie puternica, pentru ca tatal ei si-ar fi dorit ca ea sa fie puternica. Imi pare rau entru tatal prietenei tale, condoleantele mele.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! Daca incerci sa o consolezi in aceasta perioada atunci cel mai probabil o vei face sa planga si mai rau intrucat nu ai cum sa treci cu vederea moartea cuiva drag. Tot ce o sa faci este sa-i amintesti de ceea ce s-a intamplat. Fii alaturi de ea, fa-o sa se simta oarecum bine in asa fel incat sa uite macar timp de 4 ore (cat tin examenele) de ceea ce s-a intamplat. Dupa ce trec are timp sa planga cat vrea pana isi revine. Trebuie sa se concentreze cu toate ca nu are cum intr-o situatie precum aceasta.
Mesajele nu sunt de ajuns...Mai bine i-ai da telefon...nu mai vorbiti prin mesaje (evident, daca nu vrea sa-ti raspunda la telefon atunci sunt bune si acestea)
Explicai faptul ca tatal ei nu ar fi vrut sa-si rateze viitorul pentru el. Acesta tinea la el si ar fi vrut ca fiica sa sa ia un rezultat cat mai bun...
Mai mult de atat nu ai ce sa faci. Fii doar apropiata de ea si indeplineste-ti in continuare rolul, acela de prietena.
O sa-si revina dar o sa dureze foarte mult timp.
Succes!

-Blytz-

| Karma98 a răspuns:

Eu iti propun sa iti petreci mai mult timp cu ea, sa o consolezi, dar sa nu zici nimic in legatura cu tatal ei.

| Doub a răspuns:

Fii lângă ea, e tot ce are nevoie.