Fii cum esti tu, nu te modela dupa nimeni, nu iti modela caracterul si comportamentul pentru nimeni. Decat daca e total gresit(sper ca nu). Fii tu insati, dimpotriva. Fii tu! Daca e sa fii agreeata, o sa fii. Daca nu, nu.
Trebuie sa te gandesti ca "I'm awesome, and I'm right to be this way".
Pentru inceput. Daca vezi ca nu e nimic asa...in pasi mici incerci sa te schimbi, tinand la tine, nu la altii!
Bafta!
Well nu avem nicio idee de despre grup in sine deci na. E cam greut. Incearca sa nu fi genul care aproba orice, mai ales daca nu iti convine ce propun. Also daca nu ii cunosti cat de cat, nu merge cu ei in locuri izolate. E 2020, dar unii inca umbla cu scheme dubioase.
Incearca sa nu te gandesti la asta si sa te comporti absolut normal
daca nu te plac, atunci nici nu merita gasca, pentru ca nu merita sa te prefaci continuu
totusi, si eu am o minte putin murdara, daca sunt numai baieti, incearca sa nu ajungi in spatii private inchise, ci doar in public, baietii sunt baieti, orice ar fi
Ei ar trebui sa se gândească cum sa se comporte ca pana la urma tu esti ce noua nu ei. Apropo, un mic sfat: Nu ii lasa sa te influențeze în vreun fel negativ si sa ai grija pe unde pleci si ce faci si sa nu cumva ca bei ceva ce iti dau eu sau sa mergi în locuri dubioase.