Iarta-ma, dar nu am inteles nimic din textul asta, extrem de dificil de citit si inteles, fara nici un semn de punctuatie, fara acorduri gramaticale, fara sens.
Am selectat doar 2 fraze mai jos:
"Azi dimineata am venit de la tatal iubitului meu el mi-a propus sa stea cu mine pe acolo 2 zile."
Deci, tatal iubitului tau ti-a propus sa stea cu tine 2 zile?
Alta fraza fara sens:
"S a lovit când m-a văzut ca nu îl cred și a dat cu pumnu în perete. Nu știu ce s-a întâmplat fiindcă NU ERAM ACOLO".
Mai, daca spui ca s-a lovit cand te-a vazut, cum poti spune ca tu nu erai acolo?
Textul l am scris repede si nu am mai stat sa vad ce e gresit
El nu tatăl, iar mai jos era vorba de fata respectiva
Inainte sa postezi un text, reciteste-l, corecteaza-l si apoi il postezi, fiindca nu se intelege nimic din ce vrei sa comunici in acel mesaj.
Daca astepti un sfat bun si clar de la noi, chinuie-te sa scrii corect un mesaj, ca sa fii sigura ca il putem intelege si raspunde adecvat si ajutator.
Da, da
Daca te intorci la el(si sunt sigura ca o s o faci)nu esti prea inteligenta. Tipul clar e un narcisist prefacut. Daca se poarta urat cu tine la 6 luni de relatie si te insala iti poti imagina un viitor cu el? Stie ca esti mai prostuta si profita. Chiar crezi ca a aratat poze cu tine la fata aia? A inventat asta ca in cazul in care se afla mai tarziu sa il crezi pe el. Daca era pe bune ce zicea si a insistat asa mult sa fie lasat in pace pentru ca are iubita, nu ar fi lasat o nici sa se apropie. Nu i ar fi aratat poze, pur si simplu ar fi ignorat o. Povestioara asta a inventat o, fii sigura Poate el s-a dat la ea. Sau nici nu i-a zis ca e cu tine. Chit ca intreba pe un amic de ce face ea? Sigur, nu i pasa. Ba da, te a inselat si te minte constant iar tu crezi. Lasa l acum, o sa regreti mai tarziu. Doar iti irosesti timpul
Da i papucii
Inselatul nu e o alegere
Nu exista nu pot.
Ba poti. Daca iubesti un om nu lasi alta persoana sa te atinga
Am trecut prin asta
Si da e greu pentru ca pui suflet si doare
Dar se va obisnui sa faca la fel si tu vei avea si mai mult suferit
Ai grija de sufletul tau!
Daca scriai mai putin poate ti-ar fi citit cineva intrebarea si ti-ar fi raspuns
După părerea mea, merită o șansă, în aceeași situație, doar ca el chiar mă inselase. chiar își merita șansa, având în vedere că se cearta și cu familia lui pentru tine, se lovește pe el doar pentru a nu-ți face ție rău, dar nu este tocmai bine, nici pentru el, nici pentru tine, se vede ca te iubește și lupta pentru aceasta relație, dai o șansă ieși cu el, vorbește cu el și vezi cum se comportă! Asta este părerea mea, mult succes!?
E inselat. Nu are absolut nicio scuza. Degeaba se cearta cu familia daca se enerveaza usor de aproape isi loveste iubita, minte constant, le spune la amici ce face cu ea si o insala. Ce sansa sa-i dea? Tipul e un imbecil