Sincer si tu ai facut o greseala ca nu ai putut sa iti iei 10min din invatat pentru o felicitare, dar stiu cum e cu invatatul.Eu cand ma cert cu mama nu ne mai bagam in seama 1-2 zile, ca dupa nu are ce face.Mai du-te si pe la tatal tau, spune-i situatia si vezi ce sfaturi iti mai da si el.
Nu e vina ta că nu i-ai făcut o felicitare, sau că nu ți-ai ținut bani pentru un cadou! Mama ta ar trebui să aprecieze și ciocolata aia! Nu zic să o judeci! Poate a avut o zi grea la muncă! Poate te "amenință" dar nu o să te lase niciodată. Te iubește! E mama ta! Și eu am avut parte de ceva de genul, dar nu era vorba de un cadou. Aveam în jur de 5-6 ani și începea Școala. Aveam bani strânși de la rude și eu voiam să-mi cumpăr un telefon, nu haine și caiete cum ziceau ei. Le-am spus că sunt banii mei și fac ce vreau cu ei... Iar într-un final ai mei au zis că nu am decât să plec. Ba chiar tata m-a și scos afară din casă la poartă, iar mama a fost indiferentă la întâmplarea asta. Dar acum mă înțeleg destul de bine cu ea. Încearcă și tu să faci ceva de mâncare, clătite, o omletă. Să îi faci într-o dimineață micul dejun sau cafeaua. Spală vasele sau punele la locul lor. Fă-ți curățenie în cameră, dacă ai un câine ocupă-te de el. Sper să-ți fie de ajutor ce am spus mai sus!?
Super hugs. Nu e vina ta. Mama ta cel m-ai probabil trece printr-o criza de nervi si orice lucru marunt o infurie. Ce zici tu e corect, e aiurea ca cineva sa se supere de la un cadou simplu. la urma urmei gestul conteaza si nu cadoul in sine. Eu zic sa o lasi sa se calmeze cateva zile si apoi sa reiei discutia cu ea intr-un mod calm si sa ii explici situatia. Daca te crede bine, daca nu la fel de bine. Nu tu esti responsabila pentru cum se simte ea. Tu ai vrut sa faci o fapta buna insa lucrurile s-au interpretat foarte gresit. Daca e o mama buna isi va vedea singura greseala si lucrurile vor fi ok dupa
Trebuia sa-i faci felicitarea de la bun inceput si scapai de problema. Ia-i ceva zilele astea sau scrie-i un mesaj foarte frumos si emotionant si poate o mai impaci
Ziua numelui nu este ceea mai importanta din viata omului, dar na, unele nume sunt mai "festive", altele mai putin...
Hai sa te invat, cum sa procedezi la ocazia urmatoare:
Data viitoare scrie frelicitarea cu cateva zile inainte, sa fie pregatita la timp!
Seara d-inainte ii pui pe noptiera mamei tale (sau langa ceasul destaptator), dupa ce a adormit, impreuna cu un fir de trandafir "furat" (cerut) de undeva.
Nimeni nu se va supara la tine, iar mama ta va avea o surpriza placuta dimineata, cund o trezeste ceasul...
Nu ai nici o vina.
Problema e la mama ta. Daca nu a apreciat zambila aceea data trecuta cel mai probabil nu ar fi apreciat nici de data asta. O mama nu ar trebui sa se supere pe copilul ei dintr-un motiv ca asta mai ales cand stie ca nu ai bani.
Las-o sa te ameninte.Tu vedeti de invatat.
La tatal tau ai sta chiar asa rau?
anonim_4396 întreabă: