Si inca o data contrarile se atrag se vede CLAR ca tu esti o fata sensibila care pune l suflet si te simti ranita cand cineva vb urat cu tine, iar el e genu nesimtit care nu sti cand zice ceva serios sau la misto. sfatu meu e sal ignori stiu si eu un caz din asta si fata o sa sufere cel mai mult.ori vb serios ori il lasi pentru ca mai bine suferi acum decat mai tarziu cand no sa poti sa te mai desparti de el. daca macar ii place d tine te va scoate de l ignor
Vai de capul si ce viata ta mai fata, tu crezi ca el trebuie sa te cunoasca? sa vada cum esti cu adevarat? pai de ce? nu la tine e problema ci la el. El s-a luat de tine primul (sa stii ca replicile de genul Iar nu te potolesti ma? nu fac decat sa il intarate ).Cel mai probabil cand te-a injurat a acut-o sa isi demonstreze cat ese el de jmeker ca te injura si nu ai ce sa ii faci. Asteapta o vreme, daca erati buni prieteni inainte o sa i se faca dor sa vb cu tine si o sa isi ceara scuze, dar daca nu o sa faca ce face si acum. Daca este asa mai bine cauta alt baiat care sa nu ajunga sa te bata si apoi sa iti aduca flori promitand ca o sa fie bine si tu sa il crezi si iar sa te bata si sa aduca flori si tot asa. Poti sa imi asculti sfatul sau nu este decizia ta dar daca o sa fii vreodata cu el o sa vezi ce viata grea si plina de batai si abuzuri o sa ai, desi esti inca tanara nu inseamna ca nu poate sa te bata.
Şi tu de ce nu ai acceptat atunci când te-a întrebat? E greşeala ta că te-ai purtat aşa. Fiecare cu modul său de a fi. Acum, du-te şi împacă-l.
E un gunoi ma...
fia tenta
poti intreba price femeie care aa luat un astfel de barbat... sa zicem ca pe viitoar poate vrei un tip de barbat dinasta
nu are grija de copiii poate si da in femeie
ii pasa doar de el
ai grija ce faci
e un gunoi sunt o mie de baieti de treaba
te rog re orienteazate al ceva mai dragut nu la canibalu ala
scuze de gramatica naspa dar nu prea vad sa scriu pe intuneric am stins spoturile de lumina in camera
Pai. invita-l intr-un loc mai intim. sau cand sunteti voi 2. prefate ca ti s-a rupt tocu si ca trebuie sa te tina de umar sau ca te-ai lovit. etc. si vorbiti. bagi si tu o poveste{dramatica} si poate veti fi impreuna. bafta fundita?
Buna.Poi ai putea ca atunci cand il mai vezi sa vorbesti cu el.Sa il intrebi ce face, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Si daca vine vb de ce s-a intamplat pe mess poti sa iti ceri uh iertare pentru ce s-a intamplat(daca vrei,eu nu prea as face asa, dar daca as fi vb de cel pe care il iubesc, m-as sacrifica)si sa te imprietenesti cu el.Si poate o sa te intrebe iar.
Daca as fi in locul tau as face ceva de gen
Sper ca te-am ajutat.
Succes!