Posibil, depinde de gene, dar de obicei se imbina cu ale barbatului si atunci sansele sunt destul de mici, poate sa se nasca unul sau 2 si unul dintre ei sa semene cu ea la caracter, posibil, dar sunt mici sansele sa faci si tu gemeni, mai ales ca sansa sa faci gemeni in general e 1 la nu stiu cat, deci da, slabe sanse, chiar foarte slabe
Cele care nasc gemeni au avut gene ele sau sotii lor.Ai putea s-o mostenesti dar nu e obligatoriu.
O sa vezi atunci
Ia uite ce am gasit pe net :Factori ce influenteaza aparitia fratilor gemeni:
*Fratii gemeni apar in familiile ce au antecedente de sarcini gemelare, deci daca ai rude care au gemeni, ai mai multe sanse sa nasti o pereche de gemeni. Istoricul familial al partenerului tau nu pare a avea vreo influenta asupra sanselor tale de a avea gemeni.
*Tratamentele pentru fertilizare cresc dramatic sansele de a avea sarcini multiple. In medie, 20-25% dintre femeile care au luat medicamente pentru fertilitate sau care au facutfertilizare in vitrosau au apelat la alte tehnici de reproducere, au avut sarcina cu feti multiplii.
*Gemenii sunt mai des intalniti la afro-americani decat la hispanici sau asiatici.
*Daca esti bine hranita ai mai multe sanse sa ai gemeni si invers, malnutritia scade sansele de a avea gemeni.
*Cu cat ai avut mai multe sarcini, cu atat cresc sansele tale de a avea gemeni. De fapt, daca esti la a patra sau a cincea sarcina, sansele de a avea gemeni sunt de patru ori mai mari decat la prima sarcina.
*Odata ce ai avut o pereche de gemeni, ai sanse de doua ori mai mari de a avea din nou gemeni la urmatoarea sarcina.
Da mai mult ca sigur poti sa ai si tu gemeni. Tare m-as bucura sa am si eu gemeni dar la mine in familie nu am avut gemeni. Bucurate ca ai noroc in familie de gemeni
Este posibi. eu din cate stiu unul dintre gemeni la randul lui/ea poate avea gemeni
salajeanul întreabă: