Mai sunati si voi copii ai ei si nepotii la bunica o data sau doua ori pe saptamana sa o intrebi ce mai face, cum stai cu sanatatea, daca are nevoie de ceva sau pentru un ajutor! Ar mai bine sa stea unul dintre voi( fiul sau fiica) care nu are de lucru( somer) sau unul dintre nepoti sa stea o perioada cu ea, dupa aia sa vina alt nepot la schimb sa mai stea o perioada in timp celalalt nepot pleca acasa! Trebuie sa stea cineva cu ea sa nu sa simta singura sau poate sa o rogi o vecina sa aiba grija de ea din cand in cand! Fii atent ca boala asta diabetul poate provoca accident vascular cerebral! Nu o mai lasa singura pe bunica dupa atatia ani de singuratate! Asa am avut noi grija de bunicul meu cand a stat singur de 10 ani dupa moartea bunicii mele si nu a mai vrut sa mai gaseasca o alta femeie sa stea cu el si sa aiba grija de sanatate, cu mancare si cu o vorba buna!
Păi mai bine o sunaţi voi! Poate se simte singură, şi dacă nu o sunaţi voi, va credea că aveţi treabă, şi nu puteţi vorbi cu ea.
Effy35 întreabă: