Nu era ingrozit, pentru ca singur a plecat, mergea sa mai schimbe peisajul cum fac acesti bolnavi, si avea impresia ca va ajunge nu-stiu-unde, vre un loc care nu mai exista de zeci de ani. Nu s-a chinuit, e vara, cand i-a fost somn s-a culcat, a zis ca vede el dimineata, noaptea i s-a oprit o functie vitala din cauza dementei si gata. Nu ai de ce sa te invinuiesti, Veronica, cine stie daca tu sau eu vom muri asa usor. Multi apropiati mi-au mai murit si mie.
Sa te învinovățești pe tine pentru moartea bunicului este greșit. Așa a fost sa fie. Unele lucruri se întâmplă pentru că pur și simplu așa trebuie. Am și eu o cunoștință care a murit într-un mod absurd, medicul legist a zis că mai trăia 15 ani fara probleme medicale pentru că avea organele sănătoase. Te oftici, îți vine să îți iei câmpii, dar sa schimbi cursul lucrurilor nu mai poți. Tu ai făcut destule pentru bunicul tău, i-ai înfrumusețat viața și l-ai ajutat sa ii fie mai ușor. Sunt ferm convinsă că te iubește nespus de mult și că probabil nu și-ar dori sa fii supărată sau tristă.
Condoleante.
1.Viata asta care o traim acum e de rahat. Te consoleaza faptul ca tu poti muri peste 2 zile, daca nu ai murit deja?
2.Viata de apoi e cea care conteaza. Roaga-te sa aveti parte de ea.
Off... Îmi pare tare rău de cele întâmplate. Condoleante!
Daca tu spui ca avea Alzhaimer, nu avea un motiv exact pentru care a plecat de acasă. Pur si simplu i-a venit in cap ideea de a pleca de acasă fara vreun scop anume. Nu te mai învinovăți pentru boala bunicului tau!
Pur si simplu lasa timpul sa treacă! Timpul vindeca toate rănile sufletesti! Insa, dupa cum vad, esti foarte afectat de situație. Destainuie-te cuiva care este in masura sa te înțeleagă. Descarcă-te intr-un jurnal, pe un blog etc...
Iti doresc multă sănătate!
Îmi pare rău pentru bunicul tău. Și eu am suferit când a murit bunicul meu dar el avea 93 de ani.O sa iti revii dar puțin mai greu.Nu te mai gândi la asta ai și alte lucruri de făcut, viața merge înainte. Și sunt sigur ca bunicul tau a murit fericit și e acolo sus și te iubește. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: