Inseamna ca am inteles eu gresit…
Imi amintesc ca mi-ai zis odata ca atunci cand n-aveai cont aici,imi citeai intrebarile impreuna cu o prietena de-a ta…
Si ca te amuzai impreuna cu ea…
Iar eu am calculat ca-i vorba despre NOname,pentru ca ea e singura din lista ta de prieteni care imi raspunde la intrebari si care se amuza la ele…
In rest tu mai ai acolo vreo doua fete care n-au mai intrat de prin aprilie si care nu mi-au raspuns niciodata,plus inca o tipa care vad ca se mai logheaza din cand in cand,dar care la fel n-au venit niciodata pe la mine…
Si-atunci,deci,nu e decat varianta asta – ca tu sa-mi fi citit intrebarile impreuna cu NOname…
Sau poate nici fata aia de care spuneai n-avea cont…
In fine,e incurcata treaba…
Da` si tie iti place sa raspunzi cifrat-asa,de nu intelege omu` nimica…
Cum ai facut si-acuma la ce te-am intrebat eu – mi-ai zis ca ai fost inselata "o data", da` n-ai zis daca de catre iubitu` asta de-acum (care ti-e sot, de fapt), ci ma faci sa inteleg ca doar ti s-a intamplat in trecut, ori eu ma referisem la relatia ta din prezent…
Bine…o lasam asa…
Sau n-o lasam.Deci – te-a inselat si l-ai iertat, sau e vorba despre o chestie mai veche cu un ``fost’’?
Imi zici?
Nimic nu-ti scapa! Este vb despre o alta prietena..de fapt, eu lucrez la 2 minti, pentru ca cu ea nascocesc intrebarile. Deci nu numai despre mine este vorba daca citesti intrebarile.
Tocmai ma gandeam sa-ti zic niste chestii,da` mi-e ca va certati intre voi si va stricati frumusete de prietenie,din cauza mea…
Pentru ca voiam sa iti spun ca esti o fata interesanta si ca te plac…
Intelegi?
Numai ca parca va aud ca incepeti:``deci mi-a zis ca ma place! ce-i raspund?``;``fata,nu te supara,da` eu cred ca pe mine ma place!``;``pai cum sa te placa pe tine,daca a zis ca ma place pe mine?``;``da` de unde stii tu ca ti-a zis tie,ma rog?;``deci termina,ca-i contul meu,pana la urma!``…
Serios vorbind,nu-i frumos sa zici ca ti s-a intamplat sa fii inselata,iar dupa o zi sa vii si sa spui ca nu despre tine e vorba,da` ca ai o prietena si ca scrii ce-ti dicteaza ea...
Chiar voiam sa iti raspund si sa iti spun cat de rau imi pare ca ai trecut printr-o chestie ca asta, intelegi?
Si, mai mult decat atat, imi facusem si planuri ca o sa schimbam mess-urile si ca o sa mai vorbim acolo una-alta...
Adica sa te ajut sa treci peste toate astea, sa iti spun o vorba de consolare, sau sa iti ofer un umar pe care sa poti plange...
Si asta pentru ca te plac...
Frumos mai gandesti tu! Si noi te placem, membru al TPU-lui; esti o piesa ce fara ea nu mai functioneaza atat de bine aceasta comunitate.
Dar cred ca esti confuz...sau si eu sunt...cine a zis ca eu plang?
Ps: Eu nu prea socializez pe internet; singurul cont in afara de asta e cel de mess, pe care nu m-am mai logat cred ca de apox un an.
E bine daca ma placeti,mersi pentru asta,dar sa stii ca TPU-ul functioneaza la fel de bine si fara mine(sau chiar mai bine) – nu trebuie sa exagerezi acu`…
In rest,ma gandeam sa-ti dau un sfat pe care sa-l spui lu` fata aia care se marita in vara si care il banuieste pe logodnic ca o arde cu alta – deci ii doresc casa de piatra si divort usor,dupa.
Legat de chestia `ailalta – cate sanse sa dati iubitului care va inseala,aici am o veste mai buna – puteti sa-l iertati de fiecare data(adica la infinit),atata timp cat nu aveti incredere in voi ca meritati ceva mai bun…
Singura problema e acolo unde ai zis tu ca nu te risti sa bei apa dupa astea micile,alintatele – deci trebuie sa fiti foarte atente pe viitor si la amanuntul asta,pentru ca noi astia,infidelii,cam obisnuim sa le pupam in pasarica pe amante,ceea ce inseamna ca ar fi indicat sa nu ne lasati sa va sarutam pe buze,atunci cand ne intoarcem acasa cu buchetu` de flori in brate, ca sa va cerem sa ne mai iertati inca o data…
Deci cam asta e raspunsul meu la intrebarea aia a voastra - ai zis acolo ca vrei ``pareri si de la fete, dar si de la baieti``, s-a nimerit sa ma incadrez si eu intr-una din astea doua categorii, asa ca mi-am facut datoria de membru TPU si deci ti-am raspuns cum m-am priceput…
Sper ca te-am ajutat.