| marevna13 a întrebat:

Cat de des ar trebui sa vorbeasca la telefon tata si copilul de doi ani in urmatorul caz: parintii sunt despartiti, copilul sta cu mama si exista decizie judecatoreasca cum ca tatal are drept de vizita de 3 ori pe saptamana, dar tatal a plecat intre timp din tara si suna video de mai multe ori pe zi si devine nervos daca nu i se raspunde.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui ca atat tatal cat si mama sa stabileasca o anumita ora (sau un anumit interval, sa zicem intre 12-13) la care tatal poate suna. Asta pentru a nu se ajunge la certuri ca de ce nu a raspuns si asa mai departe.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stabiliti zilele si orele cand poate suna, nu cand vrea tatal.
Daca-i nervos, sa vina acasa in tara si sa-si viziteze copilul de 3 ori pe saptamana, asa cum spune hotararea judecatoreasca.

| sierra1 a răspuns:

Zero minute! iți faci vizitele alea de 3 ori pe saptamana

| anonimg a răspuns:

Apelurile video sau voce trebuiesc facute in zilele si orele stabilite de ambii parinti, nu doar de unul singur, cu o eroare de 5-10 minute. Nu stiu daca exista vreo lege in sensul acesta.
Sfatul meu este ca oamenii sa nu mai dea nastere la copii, pentru ca negresit se ajunge la divort (sau se traieste impreuna ca si cum ar fi divortati).

| marevna13 explică (pentru anonimg):

Un contraexemplu la sfatul tau: fostul presedinte Barack Obama a crescut fara tata, tatal i-a parasit.

| Catrice a răspuns:

Si pe tine te enervează că tacsu își sună copilul in fiecare zi...nu?
Ai fi preferat sa nu o facă deloc...

| marevna13 explică (pentru Catrice):

Din punctul tau de vedere mama nu are dreptul la viata privata, nu? Un copil de doi ani nu stie sa raspunda singur la telefon, ca daca stia, intrebarea asta nu isi mai avea rostul. Dupa tine, mama trebuie sa stea nonstop la dispozitia tatalui, video.

| Catrice a răspuns (pentru marevna13):

Unde am zis eu asta? Ce va place la unii să trageți concluzii...
Poate erau anumite ore stabilite (nu era precizat asta daca te gândești să comentezi) și în acel moment nu i s-a răspuns... dacă ai fi părinte și la ora stabilită nu ai putea-o contacta pe mama, nu ți-ai face griji că dacă s-a întâmplat ceva și de aceea nu îți răspunde?

| marevna13 explică (pentru Catrice):

Tu esti cel care faci presupuneri nefondate. Tatal suna cand i se nazare si video, nu are niciun respect pentru programul mamei. Suna si de 10 ori pe zi.

| Catrice a răspuns (pentru marevna13):

Pai e vina mamei că nu stabilește orele.